Waar KCC/SO natural 1 en 2 nog even mogen genieten van een paar welverdiende vrije weken, mogen de overige teams morgen weer het veld op, nu de veldcompetitie morgen weer wordt hervat. Tijd dus voor een nieuwe voorbeschouwing, waar we een nieuw team mogen verwelkomen: KCC/SO natural F3! Zij trainden al op het veld en in de zaal maar vanaf morgen zullen zij ook echte wedstrijden spelen. Reeuwijk F1 is de tegenstander van morgen. Succes F3!

KCC/SO natural D2 reist af naar De Lier voor een ontmoeting met Valto D2. KCC komt net als op het veld en in de zaal uit in de D1e klasse, waarin het erg sterke tegenstanders treft. Wat kan de ploeg van Rowald de Wolf en Monirah Schep morgen doen tegen Valto D2? We gaan het zien. KCC/SO natural B3, dat in de zaal kampioen werd, speelt morgen tegen Thor (R) B1. KCC/SO natural 9 ontvangt Maassluis 5, terwijl KCC/SO natural 3 op bezoek gaat bij Oranje Wit 2. De ploeg van Michiel Last staat derde in de Reserve Overgangsklasse en wil graag meedoen om de bovenste plekken. 

Albatros A1 - KCC/SO natural A1 
KCC/SO natural A1 degradeerde in de zaal naar de Overgangsklasse, terwijl het op het veld juist hard bezig is om weer naar de Hoofdklasse te promoveren. Morgen gaat het op bezoek bij Albatros A1, dat zich in de zaal maar ternauwernood wist te handhaven in de Overgangsklasse. Op het veld staat de ploeg uit Zwijndrecht er wat minder voor, want het staat met nul punten uit 7 wedstrijden stijf onderaan en het zal minimaal 6 punten moeten pakken wil het zich handhaven. Een lastige opgave voor Albatros, zeker wanneer het de gedoodverfde favoriet ontvangt. In Capelle aan den IJssel won KCC/SO natural al met 23-9 van Albatros. Kan de ploeg van Sander Jacob en Henk-Jan Schippers morgen ook winnen? 

PKC/SWKGroep B1 - KCC/SO natural B1 
Na een prima zaalseizoen van de B1 staat het vizier van de ploeg van Wouter Schippers en Remon Brands nu vol op het veld. Daar moeten de nodige punten nog gepakt worden, want KCC/SO natural staat gedeeld laatste in de B-Aspiranten Hoofdklasse. Morgen gaat KCC/SO natural B1 op bezoek bij PKC/SWKGroep B1, dat vierde staat in de poule. Een eerdere ontmoeting op het veld resulteerde in een overwinning voor PKC, maar KCC/SO natural liet in de zaal al zien dat het PKC kon verslaan. Gaat dat morgen ook lukken? 

PKC/SWKGroep C1 - KCC/SO natural C1 
De zaalkampioen en de nummer 3 van Nederland staan morgen in Papendrecht tegenover elkaar. PKC/SWKGroep en KCC/SO natural deden beide mee aan het Nederlands Kampioenschap in Roden, maar speelden niet tegen elkaar. KCC zou die dag als derde eindigen, terwijl PKC de NK-titel greep. Op het veld lijkt PKC ook hard op weg om deel te nemen aan de play-offs op het veld, want het staat bovenaan met vier punten voorsprong op nummers 2 KCC/SO natural C1 en Fortuna/Delta Logistiek C1. Wellicht kan de ploeg van Wilco Knops en Yvar van Hijum morgen de spanning een beetje terugbrengen. In Capelle aan den IJssel eindigde de wedstrijd in een 3-6 overwinning voor PKC/SWKGroep C1. Aan KCC/SO natural C1 de taak om de wedstrijd in Papendrecht naar zich toe te trekken. 

TOP/Quoratio D1 - KCC/SO natural D1 
Voor de derde keer in korte tijd reist KCC/SO natural D1 af naar Sassenheim voor een ontmoeting met TOP/Quoratio D1. Sterker nog, de laatste twee competitiewedstrijden die KCC/SO natural D1 speelde, waren allebei tegen TOP/Quoratio. TOP wist die twee wedstrijden tegen KCC/SO natural ruim te winnen en verzekerde zich daarmee samen met Fortuna/Delta Logistiek D1 voor het Nederlands Kampioenschap in Wijk bij Duurstede, waar het knap derde eindigde. TOP is een moeilijk te kloppen ploeg en de eerste twee ontmoetingen in Sassenheim werden vrij ruim verloren. Weet KCC/SO natural D1 op het veld te verrassen tegen TOP? 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties