Omdat wij met het KCC/SO natural arbitrage team zo fanatiek bezig zijn geweest tijdens het zaalseizoen, hadden wij al in een redelijk vroeg stadium de maximaal te behalen bonus in de rompregeling gehaald.
Wat te doen met de rest van de te fluiten/beoordelen wedstrijden?

Besloten werd om iedereen naar keuze de gelegenheid te geven om hun nog te fluiten/beoordelen wedstrijden weg te geven aan collega korfbalverenigingen. Hier is door velen gebruik van gemaakt en zo hebben wij verplichtingen geschonken aan o.a. IJsselvogels, KOAG, Velox, Victum/War Child, Thor (R), TOP/Quoratio, Synergo en ja zelfs aan Dalto/BNapp.nl.

Waarom? Omdat er familieleden/vrienden spelen/actief zijn bij deze verenigingen, omdat scheidsrechters ooit actief waren bij deze vereniging, omdat we aan onze jurytafel leden hebben van deze verenigingen en/of omdat wij hulp van deze vereniging hebben gekregen bij bijvoorbeeld het opzetten van onze livestream.

Persoonlijk vind ik dit een geweldig staaltje onderlinge collegialiteit en ben ik erg trots op iedereen die zich bij KCC (met enige regelmaat) inzet op het gebied van de arbitrage (fluiten, beoordelen, begeleiden, jurydienst etc.).

Rivaliteit binnen de lijnen is prima, maar collegialiteit buiten de lijnen is fantastisch. Chapeau!

met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechterscoördinator
KCC/SO natural

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties