Het veldseizoen moet nog beginnen en ook al klinkt het ver weg, we moeten ons ook al voorbereiden op het het zaalseizoen.
Tijdens het zaalseizoen moeten we bij de B1, A1, S2 en S1 weer een jurytafel leveren en dat betekent dat we de volgende juryleden nodig hebben:
- 4x schotklok
- 4x tijdwaarneming
- 3x juryvoorzitter (S1 vz is onafhankelijk).

Als we topkorfbal willen blijven spelen en willen kunnen blijven kijken in Capelle dan is voldoende juryleden een bittere noodzaak.

Op dit moment zitten we echter niet zo ruim in de juryleden. We komen zeker 4 juryleden tekort en dus zijn we dringend op zoek naar leden, ouders van leden of andere aan KCC verbonden mensen die ons kunnen helpen en in het zaalseizoen beschikbaar zijn voor de thuiswedstrijden van B1, A1, S2 en/of S1. Het betreft hier dan met name juryleden voor schotklokbediening en tijdwaarneming. Begin oktober is er altijd een opleidingsavond voor juryleden waar wij graag zo veel mogelijk mensen naar toe zouden willen laten gaan. Meer dan 4 zou fantastisch zijn want het is natuurlijk altijd mogelijk dat niet iedereen alle speeldata beschikbaar is.

Het is niet heel moeilijk, maar het is wel handig als je of verstand hebt van korfbal of op zijn minst het korfbalspel leuk vindt en je het ook leuk vindt om je in de basisregels te verdiepen met name wanneer de schotklok aan moet, alleen stil gezet moet worden en wanneer hij teruggezet moet worden naar 25 seconden. Verder wordt er aan het begin van het zaalseizoen ook nog geoefend door de teams en is er ook gelegenheid voor de juryleden om te oefenen.

Meld je aub aan zodat we tijdig kunnen opgeven en regelen. Wil je meer informatie laat het ons weten via de TC, Sander Souren of ondergetekende.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Scheidsrechterscoördinator
KCC/SO natural
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41 386 387

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties