Maandag 13 juni was een dag met mooi nieuws. Er werd de eindstand van de arbitrage verplichtingen bekend gemaakt en kunnen we zeggen dat het KCC arbitrage team (zowel extern als intern) weer mooi werk heeft verricht.

238 verplichtingen, 276 vervuld dus 38 verplichtingen in de bonus. Dat betekent weer een mooi bescheiden bedrag voor KCC/SO natural en een goede uitstraling naar het KNKV.
Op het veld en in de zaal met het op één na hoogste aantal verplichtingen in District ZW (alleen PKC heeft er meer) toch mooi in de bonus geëindigd.
En van de 5 ploegen in District ZW met meer dan 100 verplichtingen zijn we als enige in de bonus geëindigd (ook zowel op het veld als in de zaal).

Deze dag / avond waren we met KCC/SO natural ook gastheer/gastvrouw voor de afsluitende arbitrage avond voor een grote groep scheidrechters/beoordelaars uit het District Zuid-West.
Mede dankzij het heerlijk eten klaargemaakt door Marc van Driel en de gezellige, hardwerkende barbezetting door Jefta Butter en Quinta van Vlaanderen was het een avond waar we als KCC/SO natural ons visitekaartje weer hebben afgegeven. Marc, Jefta en Quinta bedankt voor jullie inzet. Sander bedankt voor de overal organisatie en Joost bedankt voor alle gezellige ballonnen in trosjes en in de welkomstboog.

Nog meer mooi nieuws werd ons ook deze avond aangereikt door Peter Diepstraten van de KNKV die in zijn praatje voor de scheidsrechters en beoordelaars over afgelopen seizoen en een stukje start van komend seizoen onze eigen KCC/SO natural scheidsrechter Sander Souren in het zonnetje zetten met a. een bronzen medaille vanwege zijn 15 jarige carriere als KNKV-scheidsrechter en b. het feit dat hij per het eind van dit seizoen gepromoveerd is en volgens seizoen een groep hoger mag gaan fluiten. Sander gefeliciteerd!

met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechterscoördinator KCC/SO natural

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties