Morgen begint voor de derde keer op rij de kruisfinalegekte voor KCC/SO natural. Daarnaast gaat de B1 van Sander Jacob en Henk-Jan Schippers in Maarssen op jacht naar een finale plek op het Nederlands Kampioenschap B-teams. Maar ook andere teams komen morgen in actie, die we zeker niet mogen vergeten.

 

Voor de meeste teams is dit de laatste speelronde in de zaalcompetitie. Andere teams zijn al klaar en sommige teams moeten volgende week nog een keer spelen. Een van die teams is KCC/SO natural 3. Zij verloren afgelopen woensdag met 13-15 van GKV/Enomics 2, dat waarschijnlijk kampioen gaat worden in de poule. Morgen wordt er gespeeld tegen KVS/Maritiem 3, ook een sterke tegenstander. De nummer 2 van de competitie. Thuis stuntte KCC/SO natural 3 door met 22-21 te winnen. Pakken ze ook de punten in Scheveningen? De E2 verloor afgelopen week verrassend van NIO. Nu spelen ze tegen de nummer 2: IJsselvogels E4. Kan KCC/SO natural verrassen tegen de ploeg uit Moordrecht?

Dan door naar de selectieteams. KCC/SO natural 2 is klaar, al zullen zij ongetwijfeld paraat staan voor het eerste, dat morgen aantreedt tegen TOP (A). De A1 speelt nergens meer om tegen het gedegradeerde DSC A1, De B1 speelt in de kruisfinales tegen Groen Geel B1, de C1 vecht tegen degradatie tegen ONDO C1. Tenslotte speelt KCC/SO natural D1 tegen Fortuna/Delta Logistiek D1, de ongeslagen kampioen van de D-Hoofdklasse E. 

20:30 KCC/SO natural - TOP (A) 1.
Lees hier de voorbeschouwing van de wedstrijd. Kaartjes kopen is niet meer mogelijk. Wel kan je de wedstrijd volgen via de sociale media. 

17:20: KCC/SO natural A1 - DSC A1
Zoals al eerder gezegd, de wedstrijd gaat bijna nergens meer om. Een wedstrijd om des keizers baard. DSC pakte afgelopen weekend knap de eerste punten tegen Tempo A1, maar dat zal niet genoeg zijn om zich te kunnen handhaven. Wellicht kunnen de Eindhovenaren nog een keertje stunten tegen KCC/SO natural A1, om zo met opgeheven hoofd en met 4 punten in de zak de Hoofdklasse te verlaten. 

KCC/SO natural daarentegen kan heel eventueel nog een plaatsje stijgen op de ranglijst. Dan moet er wel gewonnen worden van DSC A1 en moet het hopen op een misstap van KZ/Hiltex. Maar goed, de 5e of 6e plek maakt niet heel veel meer uit. KCC/SO natural A1 kan zich langzamerhand gaan richten op het veldseizoen, waar het nog flink aan de bak moet om zich te handhaven.

KCC/SO natural B1 - Groen Geel B1 
Lees hier de voorbeschouwing van de wedstrijd. Wil jij ook mee naar Maarssen? Neem de auto of rijd met iemand mee! Je kan ook de wedstrijd via de social media volgen. 

KCC/SO natural C1 - ONDO C1
De C1 van Gerbert Schippers en Stefan Dekkers is nog niet veilig in de C-Hoofdklasse. In het afgelopen zaalseizoen werden slechts 3 punten gehaald en kwam het simpelweg tekort tegen ploegen als Die Haghe, Achilles en HKV/Ons Eibernest. ONDO C1 staat nog onder de Capellenaren, met slechts 1 puntje uit 11 wedstrijden. 

In 's-Gravenzande werd nog met 9-12 gewonnen. Wanneer KCC/SO natural thuis wint van ONDO, speelt het zich veilig. KCC/SO natural kan verliezen, maar dan mag het niet met meer dan 2 doelpunten verschil verliezen. De C1 heeft de steun hard nodig morgen. Kom kijken!

KCC/SO natural D1 - Fortuna/Delta Logistiek D1 
De D1 was lange tijd goed bezig, maar de laatste tijd raakte de ploeg van Mariska Brands en Milou Wierenga een beetje uit vorm. Er werden onnodige verliezen geleden tegen Maassluis en ONDO, waardoor de ploeg is afgezakt naar de voorlaatste plaats. Erg jammer, gezien de D1 een uitstekende eerste helft van het seizoen draaide. 

Kan de D1 verrassen tegen de ploeg uit Delft, die het al het hele seizoen ongeslagen is en slechts twee keer gelijk speelde? We gaan het zien morgen! 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties