Dat is altijd een goede vraag. Zoals iedereen gewend ism staat er elke keer dat de selectie thuisspeelt een fraai aangeklede hal te wachten. De spelers van het 1e staan in de hoek klaar, het team van de week is gereed om op te lopen en heeft er veel zin in, de volgspot giert door de afgeladen donkere hal heen en de 9e man begint alvast op te warmen terwijl het eerste fluitsignaal nog niet eens geklonken is. Ook de drukke jurytafel met de bel is in gereedheid en ook de DJ wil de geluidsknoppen lekker vol open gooien. Ook het videoscherm is klaar en de spelerspresentatie kan beginnen. De speaker gooit zijn stem los en beide teams worden voorgesteld.

Een avondje KCC is altijd een gezellig zaterdagavond naar de club. De dames van de kassa zorgen dat de entree ordelijk verloopt en de dames van het team van de week zorgen ook elke keer weer voor dat de kinderen een avond om nooit te vergeten krijgen. Dank alvast hiervoor!

Wil jij in de toekomst ook genieten van zulke fraaie KCC-avonden met topkorfbal op het hoogste niveau, dan moet er toch echt iets gaan gebeuren. Met een heel klein (veel te klein) groepje moeten we deze avond altijd tot een goed einde brengen. Vooraf (opbouwen), tijdens de wedstrijd en vooral achteraf (opruimen). Er moeten gewoon mensen vast bijkomen, anders zullen de KCC-avonden op den duur echt niet meer zoals vroeger zijn.

Voel jij je geroepen om je toe te voegen tot de KCC-crew meld je dan direct aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk gaan we er dan bij elke thuiswedstrijd een knalavond van maken!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties