Naast het feit dat we bij KCC/SO natural met de selectie op het hoogste niveau spelen, is ook algemeen bekend dat onze jeudgopleiding meer dan uitstekend is. Daar hebben onze jeugdtrainers uiteraard een grote rol in. We zijn er als vereniging dan ook enorm trots op dat er dit seizoen maar liefst 18 talenten van KCC/SO natural geselecteerd zijn voor de verschillende selectieteams.

Zo zijn bij de jongste jeugd Kirsten v.d. Kooij, Elisa de Lange, Rosa Schneider, Thijmen Voets en Lucas v.d. Waaij geselecteerd voor het RTC Rotterdam U13. Voor het RTC Rotterdam U15 zijn Dennis de Does, Anne Dorsman, Floor Dorsman, Sven v.d. Palm, Merel Schneider en Rick Stans geselecteerd. Deze RTC teams spelen in de herfstvakantie een toernooi waarna de districtteams voor Zuid West U13 en U15 bekend gemaakt worden.

Voor het Zuid West districtteam U17 zijn Dominique Brands, Timo van Dieren, Quinten van Dieren en Annick v.d. Kooij geselecteerd en zijn Koen Houkes, Julian Middelkoop en Jelle Molendijk geselecteerd voor het districtteam U19. Daar bovenop werd vorige week bekend dat Timo van Dieren en Annick v.d. Kooij zijn uitgenodigd voor de voorselectie van Oranje U17 en zijn Julian Middelkoop en Koen Houkes door de bondscoach uitgenodigd om deel te nemen aan de voorselectie wedstrijden voor Oranje U19.

Een geweldige prestatie waar we als vereniging zeer trots op zijn.

Allemaal van harte gefeliciteerd en veel plezier de komende periode!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties