Voor de tweede keer werd dit jaar het afsluitende RTC toernooi op woensdagmiddag georganiseerd. Voorheen vond dit toernooi altijd op een zaterdag in juni plaats maar het bleek steeds moelijker te worden om de teams dan compleet te krijgen. Sinds vorig jaar heeft het KNKV daarom besloten om te kijken of het mogelijk is om dit toernooi op een woensdagmiddag te spelen. KCC/Delta Logistiek werd gevraagd om de organisatie van dit woensdagmiddag toernooi op zich te nemen.

RTC toernooi 2015 Afgelopen woensdag 3 juni was de tweede keer dat de RTC teams <12 en <14 uit Alblasserwaard, Rotterdam, Zeeland en Zuid-Hollandse Eilanden op ons mooie sportpark streden om de eerste plek.
Het was heerlijk weer niet alleen voor de spelers maar ook voor de ouders die gezellig met elkaar langs de lijn de wedstrijden bekeken of gezellig op het terras van het zonnetje genoten.
In de RTC teams Rotterdam <12 en <14 speelde de nodige KCC/Delta Logistiek spelers. Ze deden het erg goed. Bij <12 zo goed dat het RTC <12 team van Rotterdam eerste werd op het toernooi.
Bij < 14 won het team van Zuid-Hollandse Eilanden. De prijsuitreiking werd verricht door onze internationals Julian en Stephan. We kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi.

Ik wil hierbij alle vrijwilligers van KCC/Delta Logistiek die aan de organisatie hebben meegewerkt nogmaals bedanken!

Klik op de foto of hier voor nog veel meer foto's van dit toernooi gemaakt door Peter Dorsman.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties