De Jeugd TC is verheugd om te kunnen melden dat er een nieuwe wedstrijdsecretaris is gevonden voor de D-jeugd. Vanaf zondag 22 september zal Wendy van der Waaij het wedstrijdsecretariaat voor de D-jeugd op zich nemen. Wendy is bereikbaar via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 010 - 2024939.

Op dat mailadres zijn trouwens vanaf heden alle wedstrijdsecretarissen voor de jeugd bereikbaar. De algemene regels m.b.t. het afschrijven kan je hier vinden.

Jopie Schippers is nog steeds de tijdelijke wedstrijdsecretaris voor de E en de F. De zoektocht naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de E en F is nog volop gaande en diverse ouders zijn reeds benaderd. Ik hoop dat we binnenkort ook daar een nieuwe wedstrijdsecretaris kunnen presenteren. Mocht u als ouder meer informatie willen over het wedstrijdsecretariaat, neemt u dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken...

Theo van Os

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties