Wat beleven we als vereniging toch een fantastisch zaalseizoen. En er wacht ons een heerlijke apotheose, namelijk 23 maart.

Op zaterdag 23 maart strijden we als vereniging op alle jeugdniveaus mee om het begeerde Nationaal Kampioenschap. En volgens mij, maar corrigeer me als ik het niet juist heb, is het de allereerste keer in de geschiedenis van KCC/Delta Logistiek. Kortom uniek geweldig, fantastisch en noem het maar op.

23 maart wordt een topdag voor onze vereniging. De A1 wacht die dag de kruisfinale tegen PKC terwijl de B1,C1 en D1 druk in de weer zijn in respectievelijk Wolvega, Papendrecht en Goes. Het gegeven dat we als vereniging zo vertegenwoordigd zijn, geeft een enorm gevoel van trots. Iets wat we ook zeker moeten uitstralen. Gewoon is het zeker niet en het is ons zeker niet komen aanwaaien. Om dit te bereiken moet er op alle fronten keihard gewerkt worden.

Maar nog even naar gisteren. Maar wat was het toch spannend. Zelf mocht ik getuige zijn van een heerlijke teamprestatie van de B2. Na een onrustige week waarbij niet duidelijk wie er nu feitelijk binnen de lijnen zou staan, klaarde deze groep als team de klus voorbeeldig. Na een zenuwachtig begin waarbij het allemaal net niet goed genoeg was, werd de tweede helft getoond wat de kracht van deze groep is namelijk.. teamwork. Onverschrokken met inzet en drive de pot er, na een 6-2 achterstand , met 9-6 uitgesleept. Grote klasse en ik heb genoten. B2 bedankt en gefeliciteerd.

Daarna strak mijn telefoon in de gaten gehouden, wat doet de A1 hoe gaat het met onze C1 en wat doet de concurrentie. Uiteindelijk kon ik eind van de middag glimlachend mijn telefoon wegstoppen. De klus was geklaard. Er wacht ons een hoop werk en ook gekke weken. Enerzijds volop voorbereiding richting 23 maart maar anderzijds ook richting de tweede helft veld. Want ook die competitie staat straks weer voor de deur. Deze week trainen we nog in de zaal maar vanaf 18 maart staan we weer op het kunstgras. Uiteraard niet de ploegen die richting het NK gaan. Die trainen in de zaal door.

Houd de komende tijd onze website goed in de gaten wat betreft alle info omtrent NK en kruisfinale van de A. Er is veel werk te verrichten en dat vraagt teamwork van ons allemaal. Ik hoop dat ik op een ieder mag rekenen.

Theo.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties