De selectie van KCC/CK Kozijnen neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Robin Diepenhorst als trainer van het 1eteam. Hoewel er voldoende aanknopingspunten zijn om een derde seizoen met elkaar in zee te gaan, is in goed overleg besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

20230207   Robin DiepenhorstAfgelopen seizoen en dit seizoen staat Robin, op basis van gelijkwaardige samenwerking met Wilrik Wassink, als hoofdtrainer voor de groep. Het is voor het eerst sinds de oprichting van KCC/CK Kozijnen dat er twee clubmensen voor de groep staan én met succes. De spelersgroep is zeer positief over de samenwerking en de ontwikkeling van het team is, hoewel het er nog niet iedere week uit komt, significant te noemen. Na zeven winstpartijen in de laatste acht wedstrijden van afgelopen seizoen in de Korfbal League was handhaving een feit. Dit seizoen is het team in een stevige concurrentiestrijd verwikkeld met diverse teams, waarbij afgelopen zaterdag een mooie slag is gemaakt door van DVO/Transus te winnen. 

KCC/CK Kozijnen is Robin zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan de positieve flow waar we als vereniging in zitten. We blijven ons dit seizoen – en hopelijk in de toekomst vanuit een andere rol – samen met hem inzetten om onze club voorwaarts te stuwen. Later deze week volgt meer nieuws over de samenstelling van staf.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties