KCC/CK Kozijnen speelt al weer voor het vierde seizoen in de (reserve) Korfbal League. Vorig seizoen waren de wedstrijden i.v.m. Corona alleen via de livestream te bekijken. Hopelijk kunnen we dit jaar wel weer een volwaardige competitie draaien, maar dat blijft afwachten. We starten zaterdag 20 november met de thuiswedstrijden tegen LDODK/Rinsma Modeplein. Het bestuur heeft besloten dit seizoen onderstaande prijzen te hanteren. Hieronder een toelichting op de toegangsprijzen en de toegangcontrole dit zaalseizoen.

Het bestuur heeft voor het seizoen 2021/2022 de volgende toegangsprijzen vastgesteld:

  • Leden van KCC/CK Kozijnen en de Club van 50: gratis (op vertoon je KCC clubpas)
  • Bezoekers met een geldige (digitale) KNKV pas of Korfbal League pas: gratis (zij moeten zich vooraf wel aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 
  • Niet leden: jeugd t/m 15 jaar en ouder dan 65: 3 Euro
  • Niet leden: 16 t/m 64 jaar: 6 Euro.
  • Seizoenkaart. Als je vaker wedstrijden van KCC/CK Kozijnen wilt bezoeken kan je voor 35 Euro een seizoenkaart aanschaffen voor acht thuiswedstrijden (play-offs/play-downs niet inbegrepen). Er zijn maximaal 50 kaarten beschikbaar. Er worden geen kinder/65+ seizoenkaarten verkocht. Wil je een seizoenkaart aanschaffen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt alle verdere details.
  • Sponsoren/overige genodigden krijgen bericht via de sponsorcommissie.

Toegangscontrole

  • De kassa gaat op zaterdag een kwartier vóór aanvang van de wedstrijd KCC/CK Kozijnen 2 open, je kunt vanaf dan alleen nog naar binnen met een geldig toegangsbewijs.
  • Als de kassa open gaat wordt op de tribune gecontroleerd of iedereen een geldig toegangsbewijs heeft (KCC-clubpas, seizoenkaart of stempel). Ben je niet in het bezit van een toegangsbewijs, dan dien je die alsnog bij de kassa aan te schaffen.
  • Er dient zowel voor de wedstrijden van het eerste als het tweede betaald te worden (je betaalt dus ook entree als je alleen de wedstrijd van het tweede komt kijken).

Corona maatregelen

  • Vanwege Corona gelden er extra maatregelen en krijg je alleen toegang tot de sporthal/tribune/kantine met een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) en je ID, meer informatie hierover is hier te vinden. Voor wedstrijden in de (reserve) Korfbal League is voor iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs verplicht, voor wedstrijden in de overige competities is dit verplicht vanaf 18 jaar en ouder.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties