Het veldseizoen is nog niet begonnen maar de voorbereidingen voor het zaalseizoen zijn al in volle gang.
Door de uitstekende resultaten in het afgelopen zaalseizoen is KCC/Hijbeko in het zaalseizoen 2011-2012 met 3 ploegen (S1, S2 en de A1) vertegenwoordigd in een (top) klasse waar met de schotklok gespeeld wordt. Voor die schotklok hebben we (verplicht) een jury nodig.

 

Die jury bestaat uit een voorzitter, een schotklokbediener en een tijd- scorewaarnemer veelal aangevuld met een speaker. In ons geval gaat het om in totaal (3x7) 21 wedstrijden. Allemaal thuiswedstrijden dus u hoeft er niet ver voor van huis. Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken streven we ernaar om 3 juryteams samen te stellen. Voor elke ploeg een jury.

We zijn dus op zoek naar 9 juryleden. Een jurylid dient gecertificeerd en lid van het KNKV te zijn. Dat certificaat kan behaald worden met een avond scholing en KCC verzorgt het lidmaatschap van het KNKV. KCC/Hijbeko neemt uiteraard ook de kosten voor haar rekening. Als u interesse heeft kunt u reageren via mijn emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Liefst zo snel mogelijk zodat we tijdig kunnen inschrijven voor de scholing. Van diegenen (gecertificeerd) die vorig seizoen al actief waren en het nieuwe seizoen ook weer van de partij willen zijn ontvang ik ook graag een opgaaf.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de site van het KNKV. http://opleidingen.knkv.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=15388&Lang=NL En als u niet kunt wachten kunt vanaf dezelfde pagina de cursistenmap downloaden.

In afwachting van uw reactie.
Met vriendelijke groet,

Jan van der Steen
Coördinator juryzaken
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties