Voor de eerste keer had de nieuwe werkgroep Toernooien, bestaande uit Rina en Wim Waanders, Bert van Deventer, Lia de Haan en Richard van Ast, de organisatie van het toernooi op zich genomen. Ada Dommershuijsen deed het wedstrijdsecretariaat en Theo van Bregt hield zoals gewoonlijk de touwtjes in handen van de kantine.

Vanaf half elf druppelden de 25 deelnemers binnen, Nadat iedereen van de koffie had genoten werd er om 11:00 uur met de wedstrijden begonnen.

Spel2 (800)

Om half één konden we genieten van een voortreffelijke lunch, welke door de organisatie was samengesteld. Twee soorten salades, stokbrood, fruit (gesponsord door A.H.), jus d'orange en appelsap. Iedereen genoot in het zonnetje van deze heerlijke lunch.

Daarna waren er nog 2 wedstrijden te gaan. Om 16:00 uur was iedereen uitgespeeld en was het wachten op de einduitslag.

Winnaar van het toernooi werd bij de dames Tiny van Bregt en bij de heren Bert van Deventer. Verder waren er nog aanmoedigingsprijzen voor Abdoel el Haik, John van der Donck, José Baptist, John van Lieden en Kees Dommershuijsen.

Pinkstertoernooi (16) (800)Pinkstertoernooi (17) (800)

Onder het genot van een drankje en een heerlijke saté (gesponsord door catering Van Waas uit Ridderkerk) werd er nog een genoeglijk uurtje nagepraat.

Het was een bijzonder geslaagde dag wat mede te danken is aan de de toernooicommissie die voortreffelijk werk heeft verricht.

Hans Heere

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties