Op de eerste lekker warme lentedag van het jaar 2015, 8 maart, werd door 30 teams gestreden om de prijzen bij KCC/Delta Logistiek.


Vier wedstrijden werden er gespeeld en soms was het wel heel spannend. Vooral bij de laatste van de 4 wedstrijden lagen de kansen voor de 1e prijs nog volkomen open, want diverse teams hadden 3 van de 4 wedstrijden op dat moment gewonnen, dus met de laatste wedstrijd was winst of verlies heel belangrijk. Drie van de 10 deelnemende teams van KCC/Delta Logistiek hadden daarom nog kans. Helaas hebben ze alle drie de laatste wedstrijd verloren, dus die kans was verkeken.

Het team van USV: Anita en Nies won die laatste wedstrijd wel en had de meeste pluspunten, dus hadden ze de eerste prijs. De tweede prijs was voor een team van Bergambacht: Cora en Huib van Leeuwen, die een aanvankelijke achterstand in de laatste wedstrijd door een fout van de tegenstanders nog hadden kunnen goedmaken. Er waren maar 2 teams die 4 wedstrijden hebben gewonnen. De derde prijs was voor het team Greetje en Tini van KCC Delta Logistiek met 3 gewonnen partijen met de meeste pluspunten. Er waren nog wat extra prijsjes (echte lentebloemetjes) voor de 4e en 5e plaats en een troostprijs voor de 30e plaats.

Door het mooie weer kon er heerlijk buiten in de zon een drankje genuttigd worden. De barbezetting was weer prettig geregeld, heel erg bedankt daarvoor. 

De volledige uitslagenlijst vindt je hier.
Klik op de foto of hier voor nog meer foto's.

Ada Dommershuijsen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 7 oktober 2023 tegen Die Haghe 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties