Het zonnetje laat zich steeds vaker tussen de wolken door zien en de eerste veldwedstrijden hebben inmiddels plaatsgevonden. We gaan weer richting de zomer en dat betekent dat het korfbalseizoen alweer bijna voorbij is. Natuurlijk kan het seizoen niet eindigen zonder de belangrijkste leden van de vereniging te bedanken.

20230505   Vrijwilligers bedankt Socials

Waar Lee Towers vorige week “You’ll never walk alone” zong voor het koningspaar, zijn wij ons er dit seizoen weer enorm van bewust dat dit ook voor ons cluppie geldt. Zonder trainers geen korfbaltrainingen, zonder aKCCie geen activiteiten en zonder ledenwerfcommissie geen nieuwe leden. Zonder barpersoneel geen hapjes en drankjes na de wedstrijd en zonder scheidsrechters geen wedstrijden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met voorbeelden over onze vrijwilligers. Dus kortom: zonder vrijwilligers geen vereniging!

Onze vrijwilligers zijn het hart van de vereniging en daar zijn we trots op. Daarom willen we alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en bedanken voor de inzet van afgelopen seizoen. We nodigen daarom alle vrijwilligers uit om op zaterdag 10 juni naar Sportpark Schenkel te komen. Hopelijk zien we jullie daar allemaal, zodat we jullie persoonlijk kunnen bedanken.

Ben je vrijwilliger en ben je aanwezig op 10 juni, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot de 10e!

Groet,

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties