Zoals jullie eerder al op de site gelezen hebben, hebben wij sinds dit seizoen een nieuwe samenwerking met kledingleverancier Erima. KCC/CK Kozijnen voert de nieuwe SIX WINGS teamlijn van Erima door in de traditionele clubkleuren zwart met wit. Voor de wedstrijden is een speciaal eigen clubshirt ontwikkeld, waarin de selectie gisteren voor het eerst te bewonderen was tijdens haar oefenwedstrijden tegen DOS’46 uit Nijeveen.

20221030   Teamfoto selectie

De huidige tenues zullen gefaseerd vervangen worden door de nieuwe lijn van Erima. Alle teams binnen onze vereniging gaan uiteindelijk hun wedstrijden spelen in het nieuwe wedstrijdtenue. Het shirt wordt aangevuld met een broekje/rokje en sokken en in sommige gevallen andere items uit de uitgebreide Erima basiscollectie waaronder een inschietshirt en een trainingspak. De gehele clubkleding wordt aan de club geleverd in samenwerking met onze trouwe partner Prints op Shirts uit Moordrecht. Als er meer bekend is over de definitieve uitrol van het nieuwe wedstrijdtenue, dan zullen we dit communiceren. Onze fanshop zal binnenkort worden aangevuld met de nieuwe Erima items waaronder het trainingspak, het inschietshirt en de tas.

20221030   Nieuwe logo

Op het nieuwe shirt staat ook het nieuwe logo van KCC/CK Kozijnen te shinen! Met deskundige hulp van Célie Voets heeft het bestuur gekozen om het logo in een nieuw jasje te steken. Na een roze en blauw logo keren we nu terug naar onze roots: een logo in zwart en wit. Daarnaast ons oprichtingsjaar ‘1999’ in het logo, waardoor zichtbaar is dat er alweer bijna een jubileum aankomt.

Zwart en Wit in ons hart!

Groeten,

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties