Koude douches, commissieleden die na mooie jaren als vrijwilliger de keuze maken om te stoppen, trainers tekorten en daar uit volgende (al dan niet terechte) onvrede bij ouders. Ja er zijn voldoende uitdagingen zo aan de start van het seizoen bij KCC/CK Kozijnen. Hier zijn we als club en vrijwilligersorganisatie altijd mee bezig. Veel van de vrije tijd die onze vrijwilligers hebben gaat naar de club, dat is waanzinnig mooi en toch… toch gaat er nog wel eens iets mis en dat hoort er ook bij. Dat betekent niet dat we het laten versloffen, sterker nog, vaak wordt er een tandje bij gezet en komt er een oplossing. We kunnen als bestuur niet genoeg onze waardering uitspreken voor hen die zich verantwoordelijk voelen als vrijwilliger en de handschoen telkenmale oppakken, zonder eigenbelang, maar uit betrokkenheid bij de club KCC/CK Kozijnen. Jullie zijn toppers!

Want wat gaat er ook ontzettend veel goed. Nieuwe commissieleden in de aKCCie, de barcommissie, de feestcommissie en het bestuur leveren direct een fris élan op met allerlei taken en activiteiten die met enthousiasme worden opgepakt. Kinderen die met veel plezier naar het veld komen om te trainen met hun nieuwe ploeg, nieuwe sponsorovereenkomsten die worden getekend, nieuwe tenues die er aan komen en zelfs een nieuw clubembleem in de pijpleiding. Daarnaast heeft het doorlopende proces met Sportief Capelle ten aanzien van de beschikbaarheid van Sporthal Schenkel opgeleverd dat Aquapelle nu wordt gebruikt als vaccinatielocatie. Dat is geen garantie, maar maakt de kans wel een stuk groter dat we gewoon kunnen korfballen in 'onze hal' dit zaalseizoen. Verder worden op het gebied van professionalisering bij de selectie momenteel mooie stappen gezet, bijvoorbeeld met spelersvolgsystemen oftewel een athlete monitor.

Aanstaande zaterdag heeft u alle reden om naar Sportpark Schenkel af te reizen. De eerste thuiswedstrijden van de selectie dit seizoen vinden plaats en de dag wordt omkleed met allerlei gezelligheid vanuit het keetje, een silent disco, speciaalbieren en lekkere happen. Alsof dat niet genoeg reden is kunt u ook een echte International aan het werk zien. Bo Oppe is in zijn derde seizoen bij KCC/CK Kozijnen geselecteerd voor Team NL. Een waanzinnig mooie prestatie van Bo waar we als club ongelofelijk trots op zijn.

Tot zaterdag,

Anton

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties