Op naar een mooi seizoen.

Na een zonnige zomervakantie, waarin ieder van ons heeft genoten van een welverdiende korfbal-break, is het fijn om elkaar weer te zien op het korfbalveld. Sommigen met een goed gebruinde teint, anderen met spannende vakantieverhalen, maar de meesten vooral weer vol energie voor een nieuw seizoen. Deze energie geeft een goed gevoel en wij als bestuur hebben zin om met elkaar dit nieuwe seizoen in te gaan! Het nieuwe seizoen trappen we ook direct af met een nieuw bestuurslid, we zijn blij om te melden dat Martijn de Lange vanaf dit seizoen onderdeel is van het bestuur. Martijn stelt zich hieronder aan jullie voor.

Nieuw bestuurslid
20220905   Martijn de Lange
Ik ben Martijn de Lange. Ik hoop dat de meeste KCC-ers mij wel kennen want ik loop hier al ruim 40 jaar rond. Maar ik zal mij in deze nieuwe rol nog even netjes voorstellen. Ik ben 47 jaar oud en vorm samen met Ilona, Elisa en Stijn en traditioneel korfbalgezin want we korfballen allemaal. Ik woon in Rotterdam Ommoord en in het dagelijks leven werk ik bij KPN. Toen Anton mij vroeg voor het bestuur moest ik wel even nadenken, want KCC gaat mij aan het hart en ik weet dat als je in het bestuur zit je geacht wordt alle problemen binnen de club op te lossen. Toch zie ik het ook als een mooie gelegenheid om mijn steentje bij te dragen aan het succes van onze mooie vereniging. Er staat een enthousiast bestuurs-team en ik maak daar graag onderdeel van uit. Ik word algemeen lid van het bestuur en mijn aandachtsgebieden worden communicatie en fun-korfbal. Mijn eerste indruk is dat er genoeg te doen valt en tegelijkertijd schaam ik mij nu al dat ik de afgelopen jaren de bestuurders vóór mij niet wat meer gewaardeerd heb want wat komt er veel op je bordje..... Ik geloof sterk in het feit dat we SAMEN een vereniging zijn en ik hoop dat we die verbondenheid kunnen versterken de komende periode. Spreek mij daarom dus gerust aan als je daar behoefte aan hebt!

Met de komst van Martijn, is de verdeling binnen het bestuur als volgt:
Anton van der Heiden – Voorzitter & topkorfbal
Els den Hollander – Secretaris, ledenwerf- & kledingcommissie, JDB en ledenadministratie
Demi van Oosten – Penningmeester
Ruth Sprey – Barcommissie & activiteiten
Martijn de Lange – Communicatie, sponsoring & fun-korfbal

Geplande activiteiten
Om het seizoen goed te openen, staat op zaterdag 17 september het ‘Openingsfeest’ gepland, met het thema ‘black & white’. Voor de kinderen uit de F t/m de C staat er op vrijdag 30 september een Bingo gepland, waar ook alle vriendjes en vriendinnetjes welkom zijn. Als laatste ronde zal er ook een Swingo zijn, waarbij de heupen losgegooid kunnen worden. Op woensdagmiddag 21 en 28 september worden de voorrondes van het schoolkorfbaltoernooi gehouden, waarbij de Capelse basisscholen tegen elkaar gaan strijden. Op woensdagmiddag 5 oktober staat de finale gepland en weten we welke school de beker mee naar huis gaat nemen. We hopen zoveel mogelijk van jullie te ontmoeten bij 1 van deze activiteiten.

Vanaf zondag 11 september wordt onze kantine op zondagochtend gebruikt door de kerk Mozaiek010. Sinds kort houden zij hun kerkdiensten op zondagochtend in Sporthal Schenkel en tijdens de dienst zullen de kinderen zich vermaken in onze kantine.

Competitie
Nu de vakantiekilo’s er weer afgetraind zijn en de laatste oefenwedstrijden komende week gespeeld worden, wordt op zaterdag 10 september het startschot gegeven voor de veldcompetitie. Met 9 seniorenteams en 15 jeugdteams gaan we starten aan de competitie. Het wedstrijdschema kunnen jullie hier vinden, inclusief het vervoer en de scheidsrechters. Ook het barrooster zal komende weken aangevuld worden, zodat er ook altijd een mogelijkheid is om iets te drinken en/of te eten te bestellen. Het barrooster is hier te vinden. Wil je bardienst draaien en zie je een leuk tijdslot? Dan kun je dit altijd laten weten aan de barcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op naar een mooi seizoen.

Groet,

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties