Het was afgelopen zaterdag weer ouderwets genieten op ons eigen sportpark Schenkel. In de ochtend zagen we onze kangoeroes vrolijk rondhuppelen op het zonovergoten veld tijdens de vele leuke spellen. De IJsselrunners deden na hun loop een bakkie op ons terras en we mochten weer vele supporters verwelkomen tijdens de wedstrijden van de selectie. Na een welverdiende meivakantie voor de meeste teams, hopen we de komende weken nog meer van deze gezellige zaterdagen te hebben.

20220509   Bestuursupdate (500)Niet alleen het lekkere weer, maar ook de vele vrijwilligers van onze club, maken het mogelijk om zo te genieten van deze zaterdagen! Wij kunnen onze waardering hier niet vaak genoeg voor uitspreken en willen daarom zaterdag 21 mei al onze vrijwilligers apart in het zonnetje zetten. Nu de vereniging weer uit ‘corona-slaap’ ontwaakt is, is het goed om onze verwachtingen hierover nogmaals uit te spreken. We verwachten van al onze spelende leden en ouders van jeugdleden dat zij een steentje bijdragen, door het draaien van een bardienst of zaalwacht, het fluiten van een wedstrijd en het rijden naar de wedstrijden. Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet functioneren, zij zijn de drijvende kracht achter onze club. Daarnaast zijn er binnen de vereniging een aantal commissies, waarin we altijd op zoek zijn naar nieuw talent. Dus schroom niet om de commissies hiervoor te benaderen en jezelf aan te melden bij onze fanatieke vrijwilligers-club.

Door de subsidie van het Denk & Doe Mee Fonds en met de inzet van een aantal sponsoren en handige vrijwilligers is een aantal jaren geleden een tweedehands bouwkeet omgetoverd tot een prachtig ‘KCC keetje’. Helaas heeft ons keetje het zwaar de verduren gehad tijdens de heftige stormen begin dit jaar en hebben Corrie, Dudley, Eunice en Franklin hem uiteindelijk de das omgedaan. De kosten voor het herstel vielen dusdanig tegen, dat we helaas hebben besloten om de reparaties niet uit te voeren. Een oplettende kijker heeft misschien al gezien dat er de laatste weken een andere keet te vinden is op ons terrein. Deze keet hebben we tijdelijk in bruikleen en zal binnenkort bemand gaan worden door de enige echte Cor van Os. Ons eigen ‘KCC keetje’ is natuurlijk onvervangbaar, maar deze mogelijkheid voor een buitenbar willen we niet laten schieten.

Sportief gezien is er richting volgend seizoen goed nieuws vanuit onze jeugd TC’s. Er is veel werk verricht om voldoende ervaren trainers te vinden voor al onze jeugdteams. Daarnaast is er de komende weken ook voldoende om naar uit te kijken in de huidige veldcompetitie. Onze A1 is nog volop in de strijd voor het kampioenschap, net als senioren 2, 3 en 4. Daarnaast kunnen alle jeugdteams weer een normale veldcompetitie draaien, met support van familie en vrienden langs te lijn. Naast het sportieve aspect kunnen we ons ook verheugen op een korfbalkamp, een GIGA Kangoeroemiddag op 18 mei en natuurlijk de Slotdag op 25 juni. We hopen jullie allemaal te zien tijdens deze geweldige evenementen. Hopelijk tot dan,

Groet het bestuur

P.s. We gaan binnenkort het oude keetje afvoeren van het KCC-terrein. Mocht je interesse hebben in het keetje en hem op willen halen, laat dit dan weten aan het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties