Update 12 oktober 2020:

Naar aanleiding van de maatregelen heeft de werkgroep samen met het bestuur besloten dat de kantine op trainingsavonden zonder horecafunctie als functionele ruimte mag worden gebruikt. Het is mogelijk de sportkantine te gebruiken op trainingsavonden voor besprekingen. Dit kan alleen als het horeca gedeelte gesloten blijft. Het uitgangspunt hierbij is GEEN supporters en publiek, GEEN drukte en minimaal 1,5 afstand.
Om gebruik te maken van de kantine moet er een geldige reden zijn en reserveren is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De aangescherpte regelgeving die is aangekondigd heeft gevolgen voor de manier waarop we gebruik maken van ons sportcomplex.

Wat betekenen de aangescherpte maatregelen voor KCC/CK Kozijnen?

 1. De kantine is de komende drie weken dicht met uitzondering voor b.v. EHBO en AED. Kleedkamers en toiletten blijven toegankelijk volgens de nu ook al geldende regels. Het verzoek is om zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Teambesprekingen vinden niet plaats in de kleedkamers, bespreekruimtes of in de kantine.
 2. Wedstrijden en trainingen op alle niveaus worden gespeeld zonder publiek. Ouders kunnen hun kinderen begeleiden tot aan het hek.
 3. Chauffeurs van bezoekende jeugdteams zijn welkom op het terrein, maar hierbij wordt wel een maximum gehanteerd. Bij F, E, D, C, B en A-teams geldt een absoluut maximaal aantal van 5 chauffeurs.
 4. Na je eigen wedstrijd of training verlaat je zo snel mogelijk het complex.
 5. De voorbereidingstijd op een wedstrijd moet ook zo kort mogelijk zijn. Teams zijn 30 minuten voorafgaand aan de aanvangstijd van de wedstrijd welkom op onze accommodatie. Uitspelende teams van KCC kunnen verzamelen op de parkeerplaats.
 6. Wanneer je/u een uitwedstrijd hebt/heeft, kijk even op de website of Sportlink app van de te bezoeken club voor de geldende regels op hun complex.

Hieronder hebben we een aantal veelvoorkomende vragen op een rijtje gezet:

 • Mogen we bij regen/onweer schuilen in de kantine?
  Er kan niet binnen in de kantine worden geschuild. Als de weersomstandigheden een training zo verstoren dat er niet verder gesport kan worden dan verzoeken we de trainers de training te staken. Alle op de training aanwezige personen dienen het sportcomplex z.s.m. te verlaten. Kinderen die opgehaald moeten worden kunnen schuilen op de overdekte jdb baan tot hun ouders zich gemeld hebben
 • Mag ik nog wel een bespreking of overleg houden in de kantine of de andere ruimtes?
  Nee, alle sportkantines met alle daarbij horende ruimtes zijn gesloten voor besprekingen, vergaderingen, en andersoortige bijeenkomsten.
 • Mag ik de medische ruimtes gebruiken?
  Ja, Deze mag gebruikt worden binnen de geldende voorwaarden. Echter niet als bespreekruimte etc. 
 • Is de kantine open om gebruik te maken van toiletten?
  Ja.
 • Zijn de kleedkamers open?
  Ja, de kleedkamers zijn open, maar we vragen onze leden zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en dus thuis om te kleden en te douchen. Bij gebruik van de kleedkamers is er een maximum van 6 personen tegelijk in de kleedkamer c.q. maximaal 2 personen tegelijk onder de douche. 
 • Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd. Ben ik dan publiek?
  Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
 • Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik dan blijven kijken?
  Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen de chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
 • Mogen ouders naar sportwedstrijden van kinderen komen kijken?
  Nee. Dat mag vanaf 29 september niet meer. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.
 • Mogen sporters die klaar zijn met hun wedstrijd of training blijven kijken naar een andere training of wedstrijd?
  Nee. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten.
  De regel van 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 wisselspelers en 5 leden van de staf in verschillende functies, wordt strikt gehandhaafd, rekening houdend met de 1,5 meter. Als voorbeeld:
  Als een tweede team gespeeld heeft, en het eerste team speelt daarna, mogen er in totaal nog steeds 13 mensen op de bank zitten bij het eerste (in de hiervoor genoemde samenstelling). Het kan dan dus zijn dat er spelers van het tweede team naar huis moeten.
  De voorbereidingstijd op een wedstrijd moet ook zo kort als mogelijk zijn. Een team kan dus niet twee uur voorafgaand aan de aanvangstijd al op de accommodatie zijn.

De maatregelen die we als vereniging nemen zijn erop gericht ontmoetingen tussen groepen mensen buiten de sportactiviteit zelf zoveel mogelijk te beperken.

We snappen dat dit het nodige aanpassingsvermogen van onze leden, ouders van leden, bezoekers en vrijwilligers vraagt, maar wij rekenen op uw medewerking zodat we wel kunnen blijven sporten.

Bestuur KCC/CK Kozijnen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties