Morgen is het eindelijk zover; het KCC-keetje gaat morgen voor het eerst open! Vanaf 12 uur kun je op het middenterrein terecht voor koffie of een drankje.

20200918   keetje open (500)Ongeveer een jaar geleden werd deze tweedehands bouwkeet aangeschaft met subsidie van het Denk & Doe Mee Fonds van de gemeente Capelle a/d IJssel. Maar daarmee waren we er natuurlijk niet; het interieur moest worden aangepast, er moest iets gebeuren met de buitenkant, er moest ergens een geldpotje worden gevonden voor dit alles en, oh ja, er bleek ook een gigantisch wespennest in te huizen.

Het had dus nog wel wat voeten in de aarde, maar met de hulp van een hele hoop mensen kregen we het voor elkaar: ontwerper Celie Voets, interieurbouwer Stephan de Gelder, sponsor Mickeal Buijs Schilderwerken, Youri van Plakt Reclame, Saskia van de Onderhoudscommissie, Désiree van de Barcommissie, sterke handyman Aad Buijs en het bestuur als kar- en kabeltrekkers. 

Dankzij dit hele gezelschap is het dan toch gelukt: een prachtig KCC(k)eetje dat we gaan gebruiken bij wedstrijden en evenementen, als extra horecapunt en/of wedstrijdleiding. Zeker in Corona-tijden waarin we de kantine beperkt kunnen gebruiken is dat een welkome aanvulling. We zijn er erg blij mee en hopen dat jullie hem net zo mooi vinden als wij!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties