Al weer ruim een jaar geleden is er een onderzoek gedaan onder de leden en ouders van leden en andere betrokkenen bij KCC of wij als korfbalvereniging in het vervolg niet als rookvrije vereniging door het leven zouden willen/ moeten gaan. 

Het onderzoek leverde idd op dat het grootste deel van de vereniging dit graag wilde. Er waren al wat stappen gezet met het afplakken van de asbakzuilen, maar nu is het toch echt gerealiseerd. KCC is met ingang van nu ROOKVRIJ. Er mag binnen het hek niet en niets meer gerookt worden.

Iedereen die nog wil roken wordt verzocht dit elders te doen niet op het terrein en zeker ook niet direct buiten het hek. Hier komt nog een vak - verboden te roken.

De asbak zuilen zijn verwijderd en binnenkort volgt een rondje om alle kleine en grote emmers die als asbak dienst doen weg te halen.

Verder zijn de eerste 'rookvrij - rookvrije generatie' borden op diverse plekken opgehangen/ geplaatst. Jullie kunnen ze als het goed is niet missen.

Er zal gekeken worden of er nog andere items komen, die uitstralen dat wij een rookvrije vereniging zijn, maar bij deze nogmaals het verzoek aan iedereen om op het gehele terrein niet meer te roken. Zie je toch iemand die een sigaret/sigaar of E-sigaret wil opsteken wijs hem/haar dan vriendelijk op het feit dat KCC een rookvrije vereniging is.

IMG 20200605 102736 (500)   IMG 20200605 102752 (500)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties