Corona
De werkgroep en allen die betrokken zijn bij het weer opstarten van de korfbal verdienen een pluim. Heel positief vinden we dat de trainers en spelers/speelsters zich netjes aan de regels houden.
Dat iedereen van onze vereniging graag weer een balletje wil gooien hoeft geen verdere uitleg, echter is het voor de werkgroep wel een heel georganiseer. Belangrijk om te melden is dat er extra coördinatoren nodig zijn. Waarom? Omdat dit in de diverse protocollen vermeld staat. De toestemming van de gemeente geeft dit ook aan. Kortom ons verzoek: Meld je aan! Dit kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Horeca
De afgelopen week is er weer geïnventariseerd over de houdbaarheid van diverse artikelen.
Met medewerking van AB Inbev Nederland en Coca-Cola kunnen fusten en andere dranken ingeleverd worden. Zodra onze horeca weer kan beginnen verstrekken deze leveranciers de ingeleverde artikelen weer gratis tegen nieuwe. Top!
Wat er verder nog verloopt t/m augustus, wordt binnenkort via een drive by aan de leden verkocht. Binnenkort volgt meer informatie hierover.

Zomer activiteiten
We zien kansen om ook tijdens de zomervakantie kinderen het korfbal spel te laten ervaren. Sportief Capelle wordt hierbij geraadpleegd in welke vorm dat eventueel zou kunnen.

Beeldrechten Korfbal League
Vanuit de KNKV wordt op korte termijn coöperatieve vereniging opgericht om de beeldrechten van de Korfbal League verder in eigen beheer te gaan verspreiden. De voorzitters van DVO, Fortuna en KNKV zullen voorlopig het tijdelijk bestuur vormen. We houden jullie op de hoogte.

Vergaderingen
KCC is uitgenodigd in Zeist om samen met Dalto afspraken over het komende Korfbal League seizoen (10 juni). Verder is er binnenkort een online Breek-de week-vergadering met andere clubs uit onze regio.

Het bestuur.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties