Langs deze weg wil ik nogmaals mijn dank uitspreken voor een totaal onverwachte en uiteindelijk onvergetelijke avond. Met een smoes van “ papa ga je mee naar de vloerenspecialist om een vloer te gaan uitzoeken ” ben ik van huis uit naar KCC gelokt. Pas nadat ik uit was gestapt en Ellen en Jopie zag komen aanlopen dacht ik wat is hier gaande? Eenmaal binnen was de verrassing compleet, zoveel mensen ……. prachtig gewoon. En dan twee complete teams die (helaas in de regen) een wedstrijd zijn komen spelen en ik hen weer heb mogen coachen. Ja wat moet je daar nog van zeggen. Op het laatste moment in de wedstrijd een strafworp “regelen” die ik dan moest gaan nemen. Onvoorbereid, koud van de regen en in mijn gewone kleren stond ik daar dan. Voor de iets oudere voetbal fans zegt de naam “ “Tovenaar uit Tatabanja” (Jószef Kiprich / Feyenoord) wellicht iets want die kwam ooit het veld in en nam onverstoorbaar direct een penalty en scoorde. Er stond nu een Tovenaar uit Capelle en gelukkig scoorde die ook :-) Daarna een teamfoto die ik zal koesteren.

Maar dat was nog niet alles. Een hele mooie speech van Cor van Os (terwijl op de achtergrond foto’s het beeldscherm van de tv vulden) en als uitsmijter een prachtig beeldje die mij werd aangeboden als eerste erelid van deze prachtige vereniging. Ik was sprakeloos maar toch werd er luid geroepen om een speech. Iedereen weet dat ik over korfbal aardig wat kan meepraten maar zoiets ligt mij minder (en zeker zo onverwachts). Ik denk dat ik het er aardig vanaf heb gebracht. Maar achteraf had ik het moment moeten aangrijpen om Yvonne en mijn kinderen bij mij te roepen om ook hen in het zonnetje te zetten. Zonder de onvoorwaardelijke steun van hen (en met name Yvonne) had ik niet kunnen doen wat ik al die jaren heb gedaan. Dus bij deze alsnog.

Ook hele mooie woorden van Nick en Ellen en een werkelijk prachtig foto album. Maar niet alleen foto’s ook hele mooie teksten van vele personen. Van ouders, oud medespelers, jeugdspelers tot inmiddels jong volwassenen die ik training heb mogen geven / als leerling coach bij mij heb gehad. Daarna een gezellig samenzijn en nog meerdere cadeaus / foto’s en kaarten mogen ontvangen.

Ik wil KCC bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en dat ik in de gelegenheid ben gesteld al die jaren als trainer coach te hebben mogen fungeren. Ik heb het met volle overgave en plezier gedaan en ben daar heel trots op. Ook wil ik alle kinderen, ouders en opa’s en oma’s bedanken voor de plezierige samenwerking, ik heb ervan genoten. Uiteraard mag ik “oud ploeggenoten” niet vergeten, want zij hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk 50 jaar met plezier heb gekorfbald!

Rest mij iedereen nog veel korfbalplezier en een goede gezondheid te wensen en tot op het veld, want ik ben dan wel gestopt maar zal uiteraard bij de vereniging blijven komen en regelmatig “het fluitje” laten horen :-)

PS. Nog een extra bedankje voor degenen die dit alles zo mooi hebben georganiseerd. Fantastisch!

Rob Fase

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties