Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Max van Leeuwen op 19 maart jl is overleden. Max werd 87 jaar.

Max was jaren lang een bevlogen voorzitter van korfbalvereniging De Bermen, daarnaast was hij ook op andere korfbalvlakken zeer actief. Max heeft voor De Bermen en voor het korfbal in Capelle aan den IJssel heel veel betekend.

Op onze viering van 50 jaar korfbal in Capelle was hij volop aanwezig en ging pas laat weg want hij vond het heerlijk om veel oud-leden, bekenden en vrienden weer eens te spreken. Hij ging die avond gelukkig, tevreden en lekker wandelend (zoals hij dat altijd graag deed) naar huis.

We zullen ons Max herinneren als een regelaar een zeer actieve man die wist wat hij wilde en er altijd met hart en ziel voor ging. Max had zijn (Bermen) hart op de juist plek. Een paar woorden die ons te binnenschieten als het over Max gaat zijn gedreven, passie, volhardend, gezellig en leuke reisjes.

Wij wensen zijn familie en met name zijn vrouw Jeanne, dochter Pamela en zoon Rob heel veel sterkte met het verlies van hun partner en vader. Vrienden en kennissen zullen een traantje wegpinken bij de gedachten aan Max!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties