Het zaalseizoen komt bijna ten einde, dus de beslissingen gaan weer vallen. DAAR BEN JIJ NATUURLIJK BIJ MET JE KCC SUPPORTERSSJAAL of T-SHIRT. Hieronder lees je hoe je die kunt bestellen. Bestel dus uiterlijk woensdag 13 maart je Sjaal of T-shirt.

KCC/SO natural 1 staat na 16 wedstrijden op een negende plaats en dat hadden de buitenstaanders niet gedacht! Als het eerste over twee wedstrijden nog steeds 9e staat, dan spelen we play-downs tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale. Die wordt gespeeld zaterdag 30 maart door twee van de volgende ploegen: Tempo, Groen Geel, Wageningen of AW.DTV. Het eerste speelt dan in de play-downs op woensdag 3 april een UITwedstrijd, op zaterdag 6 april een THUISwedstrijd en indien nodig op woensdag 10 april de beslissende UITwedstrijd.

KCC/SO natural B1 heeft zich al geplaatst voor de play-offs van de Hoofdklasse B-jeugd. A.s zaterdag speelt de B1 de kampioenswedstrijd bij TOP/SolarCompleet in Sassenheim. Als de B1 weet te winnen van of gelijkspeelt tegen TOP, dan spelen ze op zaterdag 23 maart thuis tegen KZ/Thermo4U B1. Als de B1 verliest, dan spelen ze uit tegen DVO/Accountor B1. Bij winst in die kwartfinales volgen nog een halve finale en finale, maar dat is nog een stap verder.

Hoe het ook loopt. Natuurlijk ben jij er bij en als het even kan in je zwart/witte kleiding. Heb je die niet, of zien je oude spullen er niet meer uit, dan kan je nu een mooie KCC-supporterssjaal of nieuw T-shirt aanschaffen. Hiernaast zie je een foto van de sjaals en T-shirts (daar komt dan het nieuwe Negende Man logo op).

Je kan de T-shirts (zwart/V-hals) bestellen in een dames- of herenmodel in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs per stuk is € 10,00. LET OP: het dames model is een "Slim Fit" model. Dit houdt in dat deze een stuk kleiner vallen. Kijk goed naar deze maattabel en kies bij twijfel voor een maat groter om teleurstellingen te voorkomen.

Je kunt de T-shirts tot uiterlijk woensdag 13 maart bestellen! Dan heb je 'm in huis voor de eerste play-down op zaterdag 23 maart.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef duidelijk aan hoeveel sjaals en/of T-shirts in welk model en maat je wilt bestellen. 

Mark van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties