Dit jaar loopt de campagne ‘Bob in de Sportkantine’ in onze regio en als onderdeel daarvan kunnen barvrijwilligers deelnemen aan een gratis cursus Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA).

In de Drank- en Horecawet staat dat er verplicht een barmedewerker in bezit van een IVA aanwezig moet zijn, wanneer er alcohol geschonken wordt. Deze verplichting geldt ook voor sportkantines. Wanneer er bij een controle geen IVA-gecertificeerd persoon aanwezig, dan volgt er een boete.

bob1bob Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

De IVA cursus van 2 uur is interactief en je zal middels theorie, maar ook door een rollenspel goed voorbereid worden op situaties die in een (sport)kantine voor kunnen komen. Je hoeft zelf geen materialen mee te nemen voor deze cursus.

Samenvattend:
Datum en tijd: 27-11-2018 van 19:30 tot 21:30. 
Locatie: Honk- en Softbalvereniging Euro Stars, Capelseweg 37 in Capelle aan den IJssel.

Opgeven: Deelname is gratis en kan door de volgende gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van IVA-cursus:

  • Naam van uw vereniging
  • Voorletters en achternaam van de deelnemer(s)
  • Geboorteplaats
  • Geboortedatum

Tot dan!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties