Nog meer goed nieuws vanuit de sponsorcommissie! Met diverse partijen zijn nieuwe sponsorcontracten overeengekomen.

Reijm Nieuwerkerk BV
Deze mannen zijn vaak op en rondom de velden van KCC te vinden, voor het uitvoeren van (groen)onderhoud. Zij zorgen er mede voor dat de sportvelden op sportpark Schenkel er spick en span uitzien. Als sportliefhebbers worden ze graag reclamebordsponsor van KCC/SO natural. Binnenkort te bewonderen langs het veld!

De Bodega
Ook geen onbekende van KCC/SO natural is De Bodega, Slijterij en Wijnhandel. De Club van 50-leden herinneren zich nog afgelopen clubavond, toen De Bodega een bier- wijn- en portproeverij verzorgde. Veel KCC-ers weten de winkel op de Bermweg te vinden, die ook bekend staat als whisk(e)y-specialist. Vanaf dit seizoen officieel aan KCC/SO natural verbonden als reclamebordsponsor!

Simpel.nl
Lezers van Korfbal. kennen Simpel als de sympathieke telecom-aanbieder die ook actief is als sponsor van de B-hoofdklasse. Met ingang van dit zaalseizoen haakt ook KCC/SO natural B1 bij ze aan, en zal de naam Simpel.nl te bewonderen zijn achterop de wedstrijdshirts.

VlaggenEnMasten.nl
Last but not least: De Reclamedragers/VlaggenEnMasten.nl mochten we verwelkomen als pakketsponsor. Al enige tijd vaste leverancier van reclameborden, boardings, beachflags en spandoeken, maar nu ook officieel gestrikt als sponsor. Onderdeel van de sponsordeal is de recente plaatsing van de entreevlaggen en beachflag-potten bij veld 1. Onze locatie ziet er, mede dankzij deze sponsor, weer fantastisch uit!

Bestuur en sponsorcommissie heten onze nieuwe sponsoren van harte welkom, bedanken hen voor hun bijdrage en kijken uit naar een positieve en duurzame relatie.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties