Bestuur en sponsorcommissie zijn verheugd dat afgelopen zomer het kledingcontract met Macron voor de komende vier jaar is verlengd. Onderdeel van deze deal zijn o.a. gesponsorde wedstrijdshirts en trainingspakken voor diverse selectieteams. Vanaf de start van het komende zaalseizoen zullen de betreffende teams in de nieuwe kleding aantreden.

Namens Macron Nederland zette René Koppers zijn handtekening onder het contract. "We zijn trots dat Macron de samenwerking voortzet met één van de top-korfbalclubs in Nederland. Er is wederzijds vertrouwen dat we dit contract positief met elkaar kunnen invullen", aldus René.

Nieuwe modellen
De huidige modellen trainingspakken en inschietshirts gaan uit de Macron collectie. De kledingcommissie heeft inmiddels een keuze gemaakt voor de nieuwe modellen. Het wedstrijdshirt blijft hetzelfde model.

Webshop
De oude modellen trainingspakken en inschietshirts kunnen niet meer besteld worden via de webshop. De nieuwe trainingspakken en inschietshirts zijn inmiddels beschikbaar in de webshop. Ook nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op http://www.kcc.macron.store/.

Vragen
Heb je vragen over je kleding, wil je een andere maat shirt of wil je een extra paar KCC sokken kopen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of meld je bij Els den Hollander, Jopie Schippers of Saskia Dijkxhoorn.  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties