Bij de kruisfinale tussen KCC/SO natural 2 en PKC/SWKGroep 2 waren een aantal opvallende afwezigen. Een groot aantal leden van de kampcommissie waren namen namelijk afgevaren naar de Van Nelle Fabriek om mee te doen aan de Inpakmarathon van Stichting Jarige Job.

DSC 0092

Tijdens de Inpakmarathon werden er 24 uur lang verjaardagsboxen ingepakt voor families die geen geld hebben voor het vieren van de verjaardag van hun kinderen. De kampcommissie deed mee aan de shift 'Zeelui en hun liefjes' en kwamen daarom volledig in zeevaarderskleding naar Rotterdam. Zij werden hartelijk ontvangen in de kleurrijke loods van Stichting Jarige Job. Na de ontvangst en de voorlichting werden er in feestelijke sferen met opzwepende muziek 2 uur lang verjaardagsboxen ingepakt. 

Uiteindelijk wist de kampcommissie met 27 andere deelnemers liefst 660 verjaardagsboxen in te pakken. Een fantastish aantal na twee uur gezelligheid en enorme inzet. De kampcommisie heeft een ontzettend leuke avond beleefd en is blij om iets te doen voor Stichting Jarige Job. En wellicht heeft het thema voor de shift inspiratie opgedaan voor het thema van het Pinksterkamp 2019 ;). 

Uiteindelijk werden er in 24 uur liefst 7.188 verjaardagsboxen verjaardagsboxen ingepakt. Hierdoor kunnen in de zomermaanden meer dan 7000 kinderen in heel Nederland hun verjaardag vieren met een prachtige box. Een fantastische prestatie van alle deelnemers en dus ook van onze KCC'ers. De kampcommissie heeft Stichting Jarige Job alvast een plaatsje gereserveerd voor de Inpakmarathon 2019. 

In Nederland kunnen meer dan 61.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat daar thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat er op de verjaardag van deze kinderen een geweldig feestje gevierd kan worden. In de verjaardagsbox zitten bijvoorbeeld cadeautjes, ballonnen, slingers en snoep om uit te delen op school. De verjaardagsboxen worden niet alleen ingepakt door de vrijwilligers van Jarige Job, want Stichting Jarige Job organiseert ook teamuitjes waarin verjaardagsboxen ingepakt worden. De Inpakmarathon is met 12 shifts in 24 uur wat dat betreft de spreekwoordelijke kers op de taart! 

DSC 0256

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties