Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie!

In de afgelopen weken hebben twee sponsoren hun contract met KCC/SO natural verlengd.

Ruud en Astrid Benniks van Enza IJzerwaren zijn al ruim twintig jaar (ja, u leest het goed!) als bordpsonsor verbonden aan onze vereniging en hebben afgelopen week opnieuw getekend voor nog eens drie jaar verlenging. Ruud en Astrid, hartelijk dank!

enza tekenen

Verder is er overeenstemming bereikt met BAC over onder meer kledingsponsoring van de selectieteams S2, B1 en C1. We zijn heel blij dat we BAC nog tijdens het lopende contract bereid hebben gevonden de bestaande sponsoring verder uit te breiden. BAC levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van onze topsport-ambities. Frits, ook jij hartelijk dank!

BAC tekenen

In de komende maanden zullen nog meer sponsoren tekenen voor verlenging. Uiteraard zijn wij hen allen zeer dankbaar en zullen we ook hen t.z.t. in het zonnetje zetten.

Wil je meer info over sponsoring? Of ken je een bedrijf dat wellicht is geïnteresseerd? Een reclamebord sponsoren kan al vanaf 300,- per jaar. Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen maken we de vereniging sterk!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties