Afgelopen maandag hebben de sponsorcommissie van KCC/SO natural en SociJel Marketing en Communicatie zich aan elkaar verbonden. De officiële samenwerking komt voort uit eerdere korte projecten, en een groot vertrouwen vanuit beide partijen.

sb socijelVoor de meesten binnen KCC/SO natural zal SociJel Marketing en Communicatie nog een onbekende speler zijn, maar de persoon achter het in augustus opgerichte bedrijf, Jelle Postma, is wel bekend binnen de vereniging. Hij is al een aantal jaren medebeheerder van de sociale-mediakanalen van KCC/SO natural, maakt deel uit van de live-streamcommissie, en heeft recentelijk foto’s en video’s gemaakt van vele evenementen, zoals het schoolkorfbaltoernooi.

SociJel Marketing en Communicatie heeft als doel om de naamsbekendheid van organisaties te vergroten. Dit doet hij door ze te helpen met het opzetten van een goede en stabiele social media strategie, en het maken van visuele content, zoals foto’s en video’s.

De sponsorcommissie en SociJel zijn de samenwerking gestart om sponsors beter in beeld te brengen binnen KCC/SO natural. SociJel zal de komende periode videoreportages maken voor sponsoren binnen KCC/SO natural, om deze nog zichtbaarder te maken binnen de vereniging. De spreekwoordelijke aftrap is al gemaakt met de eerste video voor Koophuis Makelaars Rotterdam, die is te zien op de Facebookpagina van KCC/SO natural.  In ruil hiervoor krijgt SociJel mogelijkheden om zichzelf te promoten in de gemaakte video’s, op de website, via de televisieschermen in de kantine, en op de live-stream.

De sponsorcommissie en SociJel zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan en hopen op mooie resultaten in de toekomst. Wij zijn ook verheugd dat SociJel balsponsor zal zijn bij de wedstrijd KCC/SO natural – PKC/SWKGroep op zaterdag 25 november. Meer informatie over SociJel kunt u vinden via www.socijel.com of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties