Als KCC clubpashouder ben je natuurlijk vaste klant van Domino's Pizza. Want die 15% korting op vertoon van je clubpas is mooi meegenomen. Bezoekers van de zaalwedstrijden van het eerste smaken ook regelmatig het genoegen van een heerlijke Domino's pizzapunt na afloop in de kantine. Maar lekkere pizza's zijn niet de enige reden dat we blij zijn met een sponsor als Domino's.

20171026   folders kccAfgelopen week zijn de nieuwe informatiefolders van de Sponsorcommissie gedrukt. Een handzaam A5-je met alle voordelen en prijzen van de sponsorpakketten op een rijtje. Jelmer Wassink van Domino's Pizza heeft aangeboden om een speciale Pizza-editie van deze folder de komende twee weken te verspreiden via de pizza-leveringen van Domino's. Een buitenkansje voor de sponsorcommissie om de folders onder de aandacht te brengen bij zowel particulieren als bedrijven in Capelle en Zevenkamp. Jelmer, briljant idee waarvoor onze hartelijke dank!
 
Voor onze leden en hun ouders is er een speciale variant gemaakt met een bijdrage van Koophuis Makelaars. Dave Bobbe, ook jij hartelijk dank!
 
Allergisch voor pizza, of niet wonend in Capelle of Zevenkamp? En wil je wel graag alvast sponsorfolders hebben of verspreiden? Er liggen vanaf vandaag ook exemplaren achter de bar. Of neem even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de digitale variant. Handig om te mailen naar je baas ;)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties