Het is belangrijk dat alle leden van KCC rekening houden met de grenzen van anderen. Iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt, zonder dat daar flauw of raar over gedaan wordt. De vereniging moet immers voor iedereen veilig, vertrouwd en plezierig zijn. 

Waarom zijn er vertrouwenspersonen binnen KCC/SO natural?
Als je last hebt van (seksuele) intimidatie, pestgedrag of geweld, dan kun je dat het beste uitspreken. Het liefste tegen degene die het doet of bijvoorbeeld je trainer of coach. Als dit niet helpt of je durft dit niet, vertel het dan aan iemand anders, thuis of op de vereniging.

Wat doen de vertrouwenspersonen?
Luisteren is hun belangrijkste taak. Je kunt bij hen terecht met vragen, twijfels of dingen waar jij je misschien voor schaamt. Ze praten met je in vertrouwen, je verhaal is daar veilig. Dus blijf er niet mee rondlopen. Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden die er zijn.  Als het nodig is bemiddelen ze bij conflicten of kunnen ze je doorverwijzen. Ze weten hiervoor de weg binnen KCC, maar ook daarbuiten en doen alles in overleg. 

Wie zijn de vertrouwenspersonen?
Binnen KCC kun je over dit soort zaken praten met een onafhankelijke persoon, een vertrouwenspersoon. Er zijn er twee: Rob Fase en Wendy van der Waaij.

Hoe kun je de vertrouwenspersonen bereiken?
Iedereen kan een vraag stellen via het algemene e-mailadres van de vertrouwenspersonen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt vragen of één van hen contact met je opneemt of eventueel een vraag stellen met een wat algemeen karakter. Beide vertrouwenspersonen ontvangen deze mail.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties