Zo nog geen week na het kamp kunnen we volgens de leiding concluderen dat iedereen het heel leuk heeft gehad op kamp. Veel gedaan ook tijdens het kamp. Van een dropping met een heuse bucketlist met de raarste foto's tot een puzzeltocht. Van een sportochtend tot aan een korfbalwedstrijd tussen de leiding en de kinderen.

Net als de voorgaande jaren hebben we nog het een en ander gevonden. Deze gevonden voorwerpen hebben we allemaal op tafels in de kantine gelegd. Mocht je nog wat missen kijk hier dan even.

Ook dit jaar werden we door de beheerder gewarschuwd voor teken. Hij had van Staatsbosbeheer gehoord dat er weer erg veel teken te vinden waren in het bos. Wij hebben de kinderen zoveel mogelijk gecontroleerd, maar ook wij kunnen teken gemist hebben. Wij willen daarom alle ouders/verzorgers vragen de kinderen nog eens grondig te controleren op teken. Voor meer informatie raden we aan het interview wat we vorig jaar hebben gemaakt met Patricia Heerbaart nogmaals te lezen.

De komende tijd gaan we dit kamp weer evalueren. Mochten ouders/verzorger snog iets opgevangen hebben wat we mee kunnen nemen in deze evaluatie laat het ons dan weten! Je tips en tops kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

de kampleiding

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties