Sportief Capelle bestaat 5 jaar! Om dit te vieren zijn er elke maand kortingsacties. Misschien is onderstaande aanbieding iets voor u!

Wist u dat alle Capelse gymzalen niet alleen in verenigingsverband, maar door iedereen te gebruiken zijn? Ook u kunt voor uw kind (of voor uzelf) de zaal huren. Lekker voetballen, basketballen, tikkertje spelen, dansen, ravotten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat in de voorjaarsvakantie alle schoolgymlessen vervallen, zijn de zalen overdag grotendeels leeg. Hoe leuk is het om dan een hele gymzaal tot je beschikking te hebben! Om u kennis te laten maken met deze geweldige mogelijkheden hebben wij een speciale actie. U kunt de gymzalen in Capelle a/d IJssel van 21 februari t/m 01 maart gebruiken voor slechts € 12,83 per uur. Ook voor alle sporthallen geldt een korting. Kijk hiervoor op onze website bij het ‘A-tarief’.

Via onze website www.sportiefcapelle.nl kunt u kijken waar plek is en uw reservering maken! Vul bij ‘omschrijving’ het woord Korting Voorjaarsvakantie + [ Naam Vereniging] in. Als u vragen heeft over deze actie, kunt u bellen naar Sportief Capelle, tel nr (010)2588787.
 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties