Kampioenen: de eerste kampioen op het veld is binnen. De A2 wist afgelopen zaterdag op eenvoudige wijze van Nieuwerkerk A2 te winnen. In een klasse met geduchte tegenstanders wisten zijn gerenommeerde verenigingen als Koag A1 en IJsselvogels A1 achter zich te houden. Een geweldige prestatie die een vermelding waard is.

Het kampioenschap van ons eerste is een week uitgesteld. Met een overwinning op Excelsior zouden we ons op kunnen maken voor de finale a.s. zaterdag tegen Unitas . Helaas is het volledig anders gelopen en hebben we verloren. Met twee wedstrijden tegen Unitas thuis en Rohda uit is het nog steeds mogelijk om voor het eerst in de historie te promoveren naar de hoogste klasse. Dat zou een uitzonderlijke prestatie zijn en we roepen iedereen op om a.s. zaterdag om 15:30 uur ons eerste team te ondersteunen in deze missie.

Kleding: de pasronde zit erop en de nieuwe shirts zijn inmiddels besteld. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen de spelende leden een shirt ter beschikking krijgen. De kosten voor de nieuwe shirts zijn 1 euro per maand. Dit bedrag zal vanaf 1 juni aan de contributie toegevoegd worden.

Sponsoring: het afgelopen seizoen zijn er diverse sponsoren gestopt. Het grootste gedeelte vanwege de economische situatie. Toch heeft de vereniging een groot aantal nieuwe sponsoren kunnen verwelkomen. Naast de aanstaande nieuwe hoofdsponsor Delta Logistiek, zijn De Giraffe catering, Distributiepartners, Troje Grieks en Italiaans restaurant en Muta hier een paar voorbeelden van.

Nog veel belangrijker is de bestaande sponsoren vast te houden. Het afgelopen seizoen zijn er een aantal sponsorborrels geweest en hebben de sponsoren een wedstrijd van Sparta bezocht. Voor de komende periode zal Joost van Lier namens de sponsorcommissie een programma samenstellen waarbij de sponsor centraal wordt gesteld, al blijft het altijd lastig alle sponsoren te pleasen. Het is daarom goed om te vermelden dat een aantal trouwe sponsoren hun bijdrage hebben verhoogd voor onze club. Waarvoor onze hartelijke dank.

Oude sponsorkleding: het seizoen loopt tegen het einde en met de komst van de nieuwe hoofdsponsor zullen we alle sponsorkleding en tassen in moeten leveren. Met de huidige sponsoren wordt overlegd of zij deze kleding en of tassen terug willen of dat wij als vereniging er een goed doel voor vinden. Iedereen die een idee heeft kan zich melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een goede bestemming van de kleding. Het eerste project is goedgekeurd. Steven Verhoeff bezoekt een project van kansarme kinderen in Oeganda en hier zullen wij een tas met shirts mee naar toe geven!

Scheidsrechters: het komt helaas voor dat externe scheidsrechters er in de rust verloren bij zitten. Ze wachten op een consumptie die zij in de rust verwachten. Gelukkig zijn er oplettende leden die de scheidsrechters een drankje aanbieden. Eigenlijk is dit de taak van de coach en of aanvoerder en we rekenen op jullie support om alle scheidsrechters een goed gevoel te geven bij onze vereniging.

Stoelen op het veld: dat is de laatste wedstrijden een trend om terrasstoelen naast de dug-out te plaatsen. Echter dit is niet toegestaan. De terrasstoelen (het woord zegt het al) horen op het terras en niet op het veld en de kans op beschadigingen zijn groot. We zullen als vereniging naar een passende oplossing zoeken voor selectie wedstrijden waarbij er maximaal 13 personen aan de kant mogen zitten.

Special Olympics: begin juni zal ons G team een meedoen aan de Special Olympics. Onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen strijden vele sporters om de eer gedurende een drie daags evenement te Den Bosch. Voor meer informatie http://specialolympics.nl/welkom-bij-special-olympics-nederland

Nieuwe organisatie: deze krijgt steeds meer structuur. Het is ook noodzakelijk om naar de toekomst een goede en geoliede machine te hebben, waarbij de operationele zaken bij 9 commissie komt te liggen. De komende weken zullen er gesprekken plaatsvinden met de diverse commissie voorzitters over de invulling, verwachting, jaarplanning en daaraan gekoppelde budgetten. Alles ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties