KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu 2 (of 3) play down wedstrijden tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: Tempo uit Alphen aan den Rijn. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

 • Woensdag 3 april 2019 20:30 uur UITwedstrijd - JE KUNT KAARTEN BESTELLEN TOT DINSDAG 21:00 UUR
  Op woensdag 3 april speelt KCC/SO natural eerst een uitwedstrijd tegen Tempo. Wil jij als KCC-lid of KCC-supporter mee naar die play-down? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bestel je kaartje (toegang of toegang+bus). Geef in je mail het volgende aan: naam, E-mailadres, 06 nummer, leeftijd, en geef duidelijk aan of je alleen een toegangskaart wilt, die kosten 3,50 Euro (<16 of 65+) of 5 Euro (overigen) of een toegangskaart + busticket, die kosten 9,50 Euro (<16 of 65+) of 11 Euro (overigen).
  De supportersbus is bijna vol, verzamelen is om 18:30 uur en vertrek om 18:45 uur vanaf de kantine. De spelers vertrekken om 18:00 uur, zorg dus dat je er 17:45 al bent om ze uit te zwaaien.
  LET OP: als je met de bus gaat krijg je je toegangskaart in de bus, ga je met eigen vervoer dan kan je je kaartje voor de uitwedstrijd afhalen in de kantine op dinsdag 2 april van 19:00 - 20:30 uur. Kan je dan echt niet, mail dan even.
 • Zaterdag 6 april 2019 20:00 uur THUISwedstrijd
  De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd is ook gestart. Deze kosten voor leden € 2,50 per stuk. Voor niet leden gelden de reguliere prijzen: € 3 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+ en € 6 voor overige supporters. Wil je een kaartje voor de thuiswedstrijd? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Woensdag 10 april: UITwedstrijd (als er een derde wedstrijd nodig is)
  Indien nodig volgt nieuws over toegangs- en buskaarten op zondag 7 april 2019.

Alle kaarten worden toegewezen in volgorde van binnenkomst van de mail, OP = OP

Mark en Sander

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties