Door de nederlaag tegen TOP in Arnemuiden moet KCC/SO natural een derde en beslissende wedstrijd spelen voor plaatsing voor de Hoofdklasse finale tegen DSC.

Deze derde wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 22 maart om 20:30 uur in de hal van TOP in Arnemuiden.

We krijgen voor deze wedstrijd maximaal 165 kaarten en nadat de gasten van de selectie en staf haar kaarten heeft gekregen kunnen KCC-leden a.s maandag 21 maart van 19:00 tot 20:30 uur de resterende kaarten kopen in de kantine bij Sander en Mark (let op maximaal 1 kaart per persoon). De kaarten kosten 5,00 per stuk. 

Bij voldoende belangstelling rijdt er een supportersbus (we zitten nu al op 30 aanmeldingen). Dankzij Administratiekantoor G. van Biesen zijn de kosten daarvoor maar € 6. De bus zal dan om 17:45 uur vertrekken bij de kantine en ca. 00:00 uur weer terug zijn in Capelle aan den IJssel.

Wil jij dinsdag 22 maart naar de derde wedstrijd? Zorg dan dat je maandag 21 maart op tijd in de rij staat voor je kaartje.

Het je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot dinsdag!
Sander en Mark

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties