Dinsdag is de kaartverkoop voor de thuis- en uitwedstrijd van KCC/SO natural tegen TOP gestart en dat zorgde voor lange rijen in het clubhuis.

  • De kaarten voor de uitwedstrijd op 19 maart waren dan ook al heel snel uitverkocht. Er staan nog mensen op de reservelijst, als we daar nog een kaartje voor hebben worden die gemaild.

  • Voor de thuiswedstrijd op 12 maart zijn er nog enige kaarten beschikbaar. KCC-leden, familie en aanhang kunnen tot woensdagavond 20:30 uur mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kaartjes (€ 2,50 per stuk) te bestellen. Als er na 20:30 uur nog kaarten over zijn zullen we deze verkopen aan TOP (€ 5) en de mensen op de reservelijst.

  • Inmiddels is de deadline voor het bestellen van kaartjes voor KNKV-legitimatiehouders verlopen. Hiervoor zijn dus geen kaarten meer beschikbaar omdat we anders het maximaal aantal toegestane bezoekers overschrijden.

  • NIET leden kunnen nog steeds mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kaarten te reserveren (deze kosten € 5 per stuk). Deze reserveringen worden op de reservelijst gezet en die mensen krijgen uiterlijk woensdag 22:00 uur bericht of er inderdaad nog kaarten voor ze beschikbaar zijn. 

  • LET OP: ER IS ZATERDAG GEEN VERKOOP AAN DE DEUR

heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark en Sander

NB: DE DRESSCODE VOOR BEIDE WEDSTRIJDEN IS ZWART-WIT, DOE DUS JE WEDSTRIJDSHIRT OF EEN ANDER ZWART-WIT SHIRT AAN !!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 7 oktober 2023 tegen Die Haghe 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties