Door het 28-28 gelijkspel tegen SCO en de nederlaag van OVVO tegen HKV/Ons Eibernest heeft KCC/SO natural toch een plekje in de kruisfinales weten te bereiken tegen TOP uit Arnemuiden. Hieronder vind je alle informatie over de kaartjes voor de eerste thuiswedstrijd op 12 maart 2016 (20:30 uur) en de uitwedstrijd op 19 maart 2016 (17:00 uur).

Zaterdag 12 maart 20:30 uur KCC/SO natural 1 - TOP (A) 1

  • Kaarten voor de eerste kruisfinale op 12 maart kosten voor leden € 2,50 per stuk en zijn voorlopig echt alleen bestemd voor KCC leden, familie en vaste KCC supporters. Je kunt deze kaarten uitsluitend kopen op DINSDAG 8 MAART 2016 VAN 19:00 tot 20:30 uur in de kantine bij Mark en Sander (max. 4 kaartjes per lid).

  • Voor KNKV legitimatiehouders zijn er maximaal 20 kaarten beschikbaar. Deze kunnen tot uiterlijk dinsdagavond 20:30 uur gereserveerd worden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kunnen zaterdag op vertoon van de KNKV pas bij de kassa opgehaald worden. Na dinsdag 20:30 uur gaan de kaarten die niet zijn gereserveerd in de verkoop voor onze eigen leden.

  • NIET leden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kaarten te reserveren (deze kosten € 5 per stuk). Deze reserveringen worden in eerste instantie op de reservelijst gezet. Als de kaarten dinsdag niet zijn uitverkocht mailen we die mensen uiterlijk woensdag 22:00 uur of er inderdaad kaarten voor ze beschikbaar zijn. 

Zaterdag 19 maart 17:00 uur TOP (A) 1 - KCC/SO natural  1

  • Voor de tweede kruisfinale op zaterdag 19 maart om 17:00 uur bij TOP in Arnemuiden krijgen we (naar verwachting) ook 150 kaarten. Bij voldoende belangstelling laten we die dag bussen rijden. De volgende kaartjes zijn te koop: 1. Eigen vervoer, 2. Bus + toegang, 3. Feestbus (18+) + toegang (de toegangsprijs is vastgesteld op 5 euro, meegaan met de bus kost 8 euro). Als we 150 kaarten krijgen zijn er 70 kaartjes (tegen betaling) gereserveerd voor familie/partners van de selectie/staf en 25 kaartjes voor bestuur, sponsoren, etc. De resterende 55 kaarten zijn voor de supporters van KCC/SO natural (uitsluitend leden) en zijn alleen te koop in het clubhuis (met of zonder bus) op DINSDAG 8 MAART 2016 VAN 19:00 tot 20:30 uurLet op, voor de uitwedstrijd geldt: 1 kaartje per persoon.

Kan je (als lid) dinsdag 8 maart echt niet omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent of een andere reden, regel dan dat een ander KCC lid een kaartje voor je koopt. Maar let op, voor de uitwedstrijd kan diegene dan geen kaartje voor zichzelf kopen, 1 kaart per persoon!! Voor de thuiswedstrijd kan die persoon vier kaarten voor je kopen.

Vragen? Mail uitsluitend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark en Sander

NB: DE DRESSCODE VOOR BEIDE WEDSTRIJDEN IS ZWART-WIT, DOE DUS JE WEDSTRIJDSHIRT OF EEN ANDER ZWART-WIT SHIRT AAN !!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties