Lieve meiden van de C, D en E + vriendinnen,

De datum van de Girls Night is gewijzigd naar vrijdag 18 maart! Door de Voorjaarsvakantie kunnen er maar weinig meiden bij zijn en we willen er natuurlijk een leuke avond van maken met zoveel mogelijk meiden. Twijfel niet langer en geef jou & je vriendinnen dus op voor vrijdag 18 maart!

20160214   Poster akccie girlsnightHeb jij zin in een echte meidenavond? Geef je dan snel op voor de Girls Night op KCC/SO natural op vrijdag 18 maart! Het thema van de avond is Disney. Dus pak uit en zorg dat jij als een echte Disney figuur de KCC kantine binnen loopt! Voor de mooiste outfit is er prijs te winnen. Word jij dat?

De avond is weer gevuld met echte meiden dingen: laat je haar mooi stylen door de stylisten van KCC, smul van de cake die jij zelf mag versieren, knutsel een mooie deurhanger, ga met je vriendinnen op de foto in het fotohoekje en uiteraard hoort er ook een echte Disney quiz bij!

De Girls Night duurt van 18:30 tot 20:30 uur en de entreeprijs bedraagt €3,50 per persoon. Jullie vriendinnen zijn van harte welkom! 

Dus meld je zo snel mogelijk aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit voor dinsdag 15 maart.

Tot snel! Wij - de meiden van de aKCCie - hebben er al ontzettend veel zin in & willen er met jullie een leuke avond van maken.

Groetjes Frederike, Jefta, Iris, Chantal, Tessa en Bianca

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties