De D2 heeft het dit zaalseizoen zwaar gehad. Ze speelde namelijk mee in de 1ste klasse. Het was de eerste paar wedstrijden al duidelijk te merken dat het lastig zou worden om mee te gaan met het niveau. Maar tijdens deze wedstrijden bleven de kinderen maar strijden om toch nog doelpunten te maken. Een groot compliment daarvoor. Elke wedstrijd hadden we weer zin en gingen we voor de volle 100%.

Na een paar wedstrijden gingen we op bezoek bij IJsselvogels. Deze uitwedstrijd tegen IJsselvogels gaf meteen aan dat we vooruitgang hadden geboekt. We kwamen voor het eerst in het zaalseizoen op een 3-0 voorsprong. Helaas werd deze wedstrijd verloren maar de kinderen lieten zien dat ze elke wedstrijd weer beter zijn geworden. Dit was al een geweldige prestatie en een opsteker voor de komende wedstrijden. Bij de wedstrijden die hierna volgden lukte het ons om steeds met een kleiner verschil te verliezen.

Uiteindelijk werd al het harde werken en trainen beloond en werd er thuis voor het eerst gewonnen. We wonnen namelijk met 9-4 van IJsselvogels. Dit door goede combinaties en een goede afronding van de kansen. We stonden er als team en dat was mooi om te zien. Dit was natuurlijk een topprestatie van de kinderen. Dit hebben we dan ook gevierd door het drinken van een drankje na de training en wat spelletjes.

Kortom de D2 heeft het super goed gedaan in de 1ste klasse in de zaal. De vooruitgang was goed te zien en we werden met de wedstrijd beter. Het team werd steeds hechter en het samenspel ging met sprongen vooruit. Hierdoor wisten we steeds meer kansen te creëren en deze ook af te maken. Ondanks niet altijd het gewenste resultaat bleef het onderling gezellig en hadden we veel lol. Als trainers zijn wij trots op onze kinderen en blij dat wij dit team trainen mogen geven. Nu het zaalseizoen is afgelopen gaan we voor het laatst dit seizoen weer knallen op het veld. Met als doelstelling het plezier en dan komen de punten vanzelf!

Kijk hier voor de foto's bij dit verslag.

Ruth, Nouchka en Nick

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties