Na een prima verlopen veldcompetitie zijn we inmiddels 4 speelrondes onderweg in de zaal. Tijd om de verwachtingen, doelstellingen eens tegen het licht te houden.
 
KCC/Delta Logistiek staat al jaren bekend als een vereniging waar de jeugdploegen meer dan goed opgeleid worden. Dat komt ook nadrukkelijk naar voren in onze NK-deelnames. 
 
Elk jaar staat wel weer een jeugdploeg, zaal of veld, op een NK. Dit lijkt soms de gewoonste zaak van de wereld maar daar wordt door vele betrokkenen heel hard voor gewerkt. Het spelen op een NK is niet het doel maar een gevolg van de intentie om spelers beter te maken maar daarbij ook zeker niet de teamprestatie te vergeten . Kortom we willen als vereniging een compleet “spelletje” op de mat leggen. En dat gaat ons goed af. Als we jeugdafdeling breed kijken, dus A t/ F, zien we dat feitelijk alle jeugdploegen, spelend op de diverse niveaus, naar behoren presteren. Natuurlijk zijn er nog de nodige verbeterpunten maar we zijn op de goede weg.
 
Waar gaan we dit zaalseizoen eindigen?
Dat blijft altijd een beetje koffiedik kijken zo vroeg in het zaalseizoen maar toch ben ik er van overtuigd dat we jeugdafdeling breed gewoon een fantastisch seizoen gaan draaien waarin vele ploegen maximaal zullen presteren En daar gaat het tenslotte om. Waar bepaalde teams uitsluitend de focus leggen op een kampioenschap leveren andere teams een topprestatie als ze zich kunnen handhaven op een bepaald niveau. Kortom maximaal presteren is gewoon een topprestatie.
 
Zien we KCC/Delta Logistiek in de zaal weer op een NK ?
Ik ben er van overtuigd dat ook dit jaar weer diverse teams op het NK kunnen staan. Sterker nog ik heb de overtuiging dat wanneer wij als vereniging volledig achter onze jeugdploegen staan en er echt in geloven dat een klassering bij de eerste twee in de hoofdklasse mogelijk is, dit wel eens een heel mooi zaalseizoen kan worden. Ach ik weet het eigenlijk wel zeker, we staan er gewoon weer….. als we met zijn allen maximaal presteren!
 
Theo van Os
 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties