Het veldseizoen 2012/2013 is weer begonnen. De aftrap in de landelijke hoofdklasse was zaterdag 1 september 2012. Zowel KCC/Delta Logistiek 1 als 2 moesten naar Amsterdam om daar de punten te gaan halen tegen respectievelijk Rohda 1 en 2. Na een stralende dag konden 2 x 2 punten in de tas mee richting Capelle aan den IJssel.

KCC/Delta Logistiek 2 begon moeizaam tegen de reserves van Rohda, maar klaarde het karwei in de tweede helft. Met een verdiende 17-21 overwinning pakte Jim van Nijnatten met zijn ploeg de punten.

Omdat de wedstrijden ervoor waren uitgelopen begon de hoofdmacht een kwartiertje later. Scheidsrechter Landwier met zijn assistent Hijstek gaven even voor 15:45 uur het eerste fluitsignaal. De weersomstandigheden waren erg goed. Iedereen was benieuwd hoe de nieuwelingen in de hoofdmacht uit de verf zouden komen. Van Korbis afkomstig heeft Adriënne van Ofwegen een plekje in de hoofdmacht weten te veroveren en voor A-junior Stefan Dekkers geldt hetzelfde. Laatstgenoemde was in scorend vermogen een ware plaaggeest voor zijn tegenstander. Hij werd met maar liefst 7 doelpunten topscoorder aan Capelse kant. Een lekker debuut voor Dekkers. In het andere vak wist Wilrik Wassink ook zesmaal de korf te vinden.

De eerste Amsterdamse aanval was van korte duur. KCC/Delta Logistiek kon de aanval overnemen. Men kreeg alle ruimte waardoor de trekker heerlijk overgehaald kon worden.

Verslag volgt later .............

 Doelpunten:
Stefan Dekkers 7x, Wilrik Wassink 6x, Mariska Brands 4x, Sven Wierenga 2x, Esther den Boer en Jack Potter ieder 1x

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties