Woensdagavond 23 februari werd in de veldkantine van KCC/Hijbeko een theorie examen gehouden voor de scheidsrechtersopleiding. Drie KCC-leden zijn voor dit  examen geslaagd, te weten:

  • Martijn de Lange
  • Ewout Bückmann
  • Michel Wamsteeker

Niet onvermeld mag blijven dat Martijn alle 35 vragen goed had beantwoord! Volgens de KNKV- examinator komt dit niet zo vaak voor. Het lijkt er op dat wij een spelregelkoning in onze vereniging hebben.

Wij feliciteren hen met dit begin van hun scheidsrechtersloopbaan! De volgende stap is om zo snel mogelijk het praktijkexamen te doen, zodat zij officieel verenigingsscheidsrechter zijn. Zij zijn hier onder begeleiding van Ton Sprangers en Dennis Plantinga al mee bezig, zodat ook deze stap zeer snel gemaakt zal worden.

Binnenkort zijn er nog meer kandidaten die het theorie examen zullen doen. Wij wensen hen veel succes. Hopelijk doet dit goede voorbeeld anderen motiveren om ook aan de opleiding te beginnen. We kunnen meer scheidsrechters goed gebruiken. Je kunt je melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de scheidsrechterscommissie
Wim Houwerzijl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties