Van het bestuur:

Hoofdsponsor: met ingang van het nieuwe seizoen hebben we een nieuwe hoofdsponsor Delta Logistiek. Met de nieuwe hoofdsponsor is afgesproken dat alle wedstrijdshirts zijn naam zullen gaan dragen. Daarnaast zal in het nieuwe seizoen de naam van de vereniging gewijzigd worden in KCC/Delta Logistiek. Door deze samenwerking is de financiële basis gewaarborgd voor een goede en kwalitatieve toekomst voor onze vereniging.

G open dag: Het blijkt dat de grote sportdag voor de G in Lekkerkerk tegelijkertijd gepland is op 9 juni a.s., waardoor wij onze G open dag verplaatsen naar het begin van volgend seizoen.

Onkostenbesparing: door het feit dat het aantal wedstrijden dat wij in competitieverband fluiten en beoordelen veel te laag is zullen we het komende seizoen punten in mindering krijgen. Het maximaal aantal punten dat we in mindering krijgen is 6 op het veld en 6 in de zaal. De punten in mindering geldt alleen voor senioren en zal beginnen met punten in mindering voor S2, S3, S4 etc. Daarnaast zullen we 1 senioren team en twee jeugdteams minder inschrijven voor competitiekorfbal. Blijft het feit dat we meer moeten fluiten en beoordelen.

Verplichtingen: nadat de A jeugd dit jaar de verplichte scheidsrechtercursus gevolgd heeft of gaat volgen, zullen we het beoordelen vanaf volgend seizoen verplicht stellen voor de senioren. Betekent dat alle senioren een uitnodiging kunnen verwachten voor een van de beoordelingscursussen. Inmiddels  hebben zich al twee dames vrijwillig aangemeld, wat een zeer positief signaal is.

Sponsoring: In de kantine is afgelopen week narrow casting geïnstalleerd. De TV’s in de kantine worden gebruikt om reclame uitingen en informatie te verspreiden aan de leden en bezoekers van KCC/Hijbeko. De reclame uitingen die gepubliceerd worden middels narrow casting kunnen bewegend of statisch zijn. Dit is een extra mogelijkheid om op een relatief goedkope mannier extra publiciteit voor de sponsor en inkomsten voor de verenging te genereren.

Kampioenschap: na een uitzonderlijk vorig seizoen met vele promoties hebben we dit jaar maar een kampioen mogen huldigen. De B1 is redelijk eenvoudig kampioen geworden en dat is een prestatie van formaat. Afgelopen zaterdag heeft het team van Ed van der Steen een gooi gedaan naar het kampioenschap van Nederland. Helaas zat er dit keer niet meer in dan een zesde plaats. Op het veld heeft onze B1 nog alles in eigen hand en kunnen zij het toch al fantastische seizoen goed afsluiten. Zeer positief was de grote opkomst van enthousiaste supporters die lang de hoop op een finaleplaats hadden. Na een jammerlijk verlies tegen SCO werd er in een zinderende tweede wedstrijd nog gewonnen van Fortuna, waarna de wedstrijd tegen Tempo een helft te lang duurde. Een ding is zeker de vele supporters van KCC/Hijbeko hebben zich als kampioenen gedragen!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties