Aankomend seizoen zal Noa Kapteyn aansluiten bij de selectie van KCC/CK Kozijnen. Oorspronkelijk kwam Noa over van KV Wageningen op 19-jarige leeftijd om haar carrière voort te zetten bij Oost-Arnhem. Na 5 jaar in de selectie te hebben gespeeld, waarin ze onder andere de promotie naar de Korfbal League meemaakte, verlaat de inmiddels 25-jarige speelster het oosten van het land om bij KCC/CK Kozijnen te komen korfballen.

 

20240318   Noa Kapteyn 1 (800)

“Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd bij Oost-Arnhem en ben daar erg dankbaar voor. Wel ben ik nu klaar voor een nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om een deel uit te gaan maken van de KCC-selectie!”

Momenteel is Noa werkzaam als PhD kandidaat op de MDL afdeling van het Erasmus MC, waar zij over enkele jaren hoopt te promoveren en haar steentje bij te kunnen dragen aan het optimaliseren van de zorg voor patiënten met maagkanker.

“Ik ben verhuisd richting Rotterdam voor mijn werk en al snel kwam KCC/CK Kozijnen in beeld. De gesprekken waren prettig en gezellig en maakte de keuze voor een overstap gemakkelijk.”

De TC van KCC/CK Kozijnen is blij Noa welkom te kunnen heten bij onze vereniging en wenst haar een mooie en sportief succesvolle periode bij KCC/CK Kozijnen toe.

De Technische Commissie.

20240318   Noa Kapteyn 2 (800)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties