Deze keer was het jeu de boules toernooi een Mix toernooi, wat betekent dat iedereen als individu de punten moet behalen om het toernooi te winnen. De vorm is doublette, zodat wel altijd met een maat moet worden gespeeld, dus 2 spelers tegen 2 spelers. Iedereen krijgt door loting een nummer toegewezen en daarmee worden 4 ronden willekeurig samengesteld.

Er waren 52 deelnemers aangemeld, dat betekent 13 wedstrijden per ronde.
Na opening en verwelkoming van de deelnemers kon nog voor 10.00 uur begonnen worden met de wedstrijden. De organisatie maakte zich in de voorafgaande dagen zorgen over de aangekondigde tropendagen, want er werden dringende waarschuwingen aan de ouderen gegeven om binnen te blijven en veel te drinken. Nou dat drinken was niet zo moeilijk, maar ja, het binnenblijven was er niet bij op ons toernooi. Er was maar 1 begrijpelijke afmelding vanwege de warmte.

Zo lang het kon werd er op de buitenbanen gespeeld, sommigen werd het te heet op het hoofd, maar die konden ook onder het afdak spelen. Er was gezorgd voor frisse versnaperingen (meloen, komkommer) en om 3 uur ’s middags waren de wedstrijden gespeeld, waarna de einduitslag kon worden opgemaakt.

Als prijs waren er waardebonnen voor de eerste 3 heren en de eerste 3 dames en nog wat aardigheidjes voor de nrs. 20,30,40,50 en de hekkensluiter nr.52.

De eerste 3 heren: De eerste 3 dames:
Jan Loonstra, JBV Bergambacht Fieke Kamerbeek, Sparta jeu de boules
Patrick van der Kraan, De Beijerse Worp Selma Zimmerman, KCC/Delta Logistiek
Bas Langeveld, JBV Bergambacht Coriie Goedegebuur, KCR

Na afloop werd er nog wat gedronken, opgeruimd en voldaan teruggekeken op een goed toernooi.

Zie ook de volledige uitslag en de foto’s.

Ada Dommershuijsen, wedstrijdsecretaris.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen